Acasa Telefoane Samsung Galaxy S4 Lollipop vs KitKat plus Google Play Edition

Samsung Galaxy S4 Lollipop vs KitKat plus Google Play Edition

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S4 este inca un telefon foarte bun si face fata la orice aplicatie sau joc din Google Play. Este un telefon destul de nou si ar fi interesant sa primeasca update oficial la Android 5.0 Lollipop. Cu siguranta se va intampla si asta, dar mai jos avem un video in care apar diferentele dintre Galaxy S4 KitKat si Samsung Galaxy S4 Lollipop.

samsung-galaxy-s4-google

Diferenta majora care se poate observa tine de design-ul interfetei. Galaxy S4 Lollipop are o interfata foarte frumoasa in care negrul a fost inlocuit cu alb. Sincer, cand vedeam acel negru in meniul din Galaxy S4 ma facea sa cred ca tin in mana un telefon vechi, un Galaxy S2. Odata cu Android 5.0 Lollipop acea interfata urata dispare si este inlocuita cu una mult mai practica si mult mai eleganta.

Dar interfata este doar o schimbare a aspectului si repet ca este una bine venita. Android 5.0 Lollipop reprezinta un upgrade major pentru orice telefon. In general noul sistem de operare este mult optimizat, iar sistemul de operare in sine consuma mai putine resurse si promite inca 90 de minute de utilizare a telefonului.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8QETNpd57kk#t=364]

Cateva cuvinte si despre Galaxy S4 Google Play Edition

Samsung Galaxy S4 Google Play edition va primi Android 5.0 Lollipop. Mai exact noul Android apare in cateva imagini pe Samsung Galaxy S4 GPE. Pentru cei care isi doresc ultima versiune de Android pe terminalele lor, vestea este cat se poate de buna. Insa exista o mica diferenta intre Galaxy S4 si Galaxy S4 Google Play Edition.

Posesorii de Galaxy S4 Google Play edition vor primi update la Android 5.0 Lollipop. Google Play Edition se refera la versiunea de Android care este nemodificata. Adica avem un telefon cu Android pur fara interfete personalizate de la Samsung. Asta inseamna ca nu avem parte de TouchWiz.

Un alt aspect ar fi ca majoritatea versiunilor de telefoane Google Play vor primi Android 5.o Lollipop.

s-ar putea sa-ti placa