Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil intr-o editie limitata

Samsung Galaxy Note Edge va fi disponibil intr-o editie limitata

by Dragos Schiopu

Samsung se asteapta sa aiba vanzari mari cu noul sau Galaxy Note 4, viitorul varf de gama al sud coreenilor. Insa cu Note 4 a mai venit inca un device si anume Galaxy Note Edge. Cel din urma se va comercializa intr-un numar limitat de terminale.

Samsung galaxy note edge

Galaxy Note 4 este un terminal foarte bun si va fi foarte util pentru multi dintre cei care il vor cumpara, insa Note Edge este un dispozitiv nou care va vi produs intr-un numar limitat. Motivul este simplu. Note Edge nu ar putea genera vanzari spectaculoase sau chiar daca ar putea sa o faca nu ar fi chiar atat de util. Este un dispozitiv ce arata foarte bine dar este inca imatur si lipsit de aplicatii ce se pot utiliza in portiunea rotunjita a ecranului. Insa oameni care vor dori un astfel de device se vor putea bucura de el pentru ca Samsung il va comercializa intr-un numar mai mic, dar suficient pentru a multumi toti fanii.

Productia de Galaxy Note Edge se va desfasura destul de incet, iar Samsung se asteapta sa vanda in jur de un milion de terminale. Daca vi se pare mult, un milion de terminale este o nimica toata pe langa Galaxy S5 sau Galaxy Note 4. Acest phablet va costa destul de mult.

In Coreea Galaxy Note Edge ar trebui sa apara pe la sfarsitul lui octombrie, dar va mai trece un timp pana il vom vedea si in alte tari. Avand in verede ca va fi mai scump, acest telefon se va raspandi mai greu.

s-ar putea sa-ti placa