Acasa Telefoane O presupusa imagine cu Nexus 6 si cateva specificatii

O presupusa imagine cu Nexus 6 si cateva specificatii

by Dragos Schiopu

Pe internet a aparut o imagine cu Nexus 6 sau cel putin asa se crede. Telefonul va fi realizat de Motorola si momentan nu se cunosc decat informatii cu privire la hardware.

Nexus 6

O presupusa imagine cu Nexus 6 a aparut pe internet si tind sa cred ca asa va arata dispozitivul. Acesta va fi realizat de Motorola si are un design asemanator cu dispozitivele Moto. Telefonul ar trebui sa fie lansat in octombrie, iar in noiembrie sa il putem cumpara. Design-ul izbitor de puternic cu seria Moto ma incanta, terminalul aratand foarte bine. In mod normal asa va arata telefonul pentru ca imaginea vine cu o luna inainte de lansarea oficiala, cum de altfel este si normal.

Nexus 6 va fi echipat cu un procesor de la Qualcomm Snapdragon 805, un quad core de 2,7 Ghz cu nucleu Krait 450 si GPU Adreno 420. De fapt, acest Nexus 6 este identic la design cu Motorola Moto X 2014, avand acelasi display de 5,2 inci (sau 5,92 inci). Ar fi interesant daca Nexus 6 va fi chiar un Mototola Moto X 2014 cu un hardware mult mai puternic si o baterie mai mare. Nexus 6 ar putea avea o baterie de 3200 mAh care ar trebui sa fie destul de buna pentru un astfel de terminal. Pentru moment nu se cunoaste exact dimensiunea ecranului, care ar putea fi totusi de 5,92 inci dar ar fi un pic cam mare pentru un terminal Nexus.

Camera foto va fi una de 13MP ce poate filma 4k, iar cea frontala va avea 2MP. Memoria interna va avea 32GB si telefonul va fi dotat cu 3GB de RAM.

 

s-ar putea sa-ti placa