Acasa Telefoane Chiar se indoaie iPhone 6 Plus?

Chiar se indoaie iPhone 6 Plus?

by Dragos Schiopu

„Chiar se indoaie iPhone 6 Plus?” Aceasta este o intrebare pe care o pune oricine isi doreste un astfel de dispozitiv. Motivul este simplu, nimeni nu ar da 900 de dolari pentru ceva care se indoaie. Asta arata cat de slabe sunt aceste produse. Atentie, este vorba despre iPhone 6 Plus nu si iPhone 6.

iphone 6 plus

Cat de reala este informatia conform careia iPhone 6 Plus se indoaie? Pe internet a aparut un clip pe canalul Unbox Therapy care confirma acest lucru. Intre timp a aparut un topic pe un forum (acesta este link-ul) in care un utilizator remarca o nepotrivire intre orele afisate.

Despre ce este vorba mai exact? La minutul 1:38 din clip, ceasul telefonului arata ora 2:26, urmand ca la minutul 2:17 din videoclip telefonul sa arate ora 1:38 si evident de aici a pornit o controversa legata de veridicitatea videoclipului. Utilizatorul reddit mai afirma ca el nu crede nici videoclipul cu Galaxy Note 3 si ca exista ceva nefiresc la clipurile canalului Unbox Therapy.

Pentru a arata ca nu exista nicio inscenare, utilizatorul canalului Unbox Therapy a mai realizat un videoclip alaturi de mai multi oameni in care demonstreaza calitatea indoielnica a lui iPhone 6 Plus. In cele din urma, eu tind sa cred ca iPhone 6 Plus are o calitate a constructiei foarte slaba. Nu vorbim de materialele folosite, ci de imbinarea lor. In mod normal, este o chinezarie scumpa, produsa de Foxconn.

Iata si videoclipurile:

[Primul clip in care orele sunt decalate]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM#t=169]

[Al doilea clip]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gJ3Ds6uf0Yg&list=UUsTcErHg8oDvUnTzoqsYeNw]

s-ar putea sa-ti placa