Acasa Tehnologie Samsung Galaxy Alpha disponibil in Romania

Samsung Galaxy Alpha disponibil in Romania

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasa metalica este disponibil in magazinile fizice si online din Romania. Asa cum zvonurile anuntau carcasa mult promisa este de fapt o rama metalica, ce seamana destul de mult cu cea de la iPhone, spatele telefonul fiind realizat tot din plastic, de data aceasta fiind vorba de un material destul de flexibil.

samsung galaxy alpha

Smartphone-ul are ecran de 4,7 inch Super AMOLED la 720p, 2 GB de RAM si 32 GB de spatiu, dar nu are posibilitatea de a adauga un card MicroSD. In ceea ce priveste procesorul, Galaxy Alpha este dotat cu Exynos 5 Octa 5430 cu doua procesoare Quad-Core la 1,8GHz si 1,3GHz, plus GPU Mali-T628 cu sase nuclee.

Camera foto principala are un senzor de 12MP capabil sa filmeze la rezolutie 4K (3840 x 2160 pixeli la 30fps), iar camera frontala este de 2,1 MP. Telefonul are conectivitate 4G, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0 BLE, USB 2.0, NFC, GPS si este echipat cu Android KitKat 4.4.4.

Galaxy Alpha include functii inovatoare si populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode si poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live si Gear 2.

Asa cum ne asteptam, Samsung Galaxy Alpha a intrat si in oferta celor de la eMAG si poate fi achizitionat de aici la un pret de 2899 ron.

s-ar putea sa-ti placa