Acasa Tehnologie Samsung doreste sa faca televizoarele Smart si mai inteligente in 2014

Samsung doreste sa faca televizoarele Smart si mai inteligente in 2014

by Dragos Schiopu

Televizoarele de anul viitor vor putea fi controlate mai bine cu vocea si miscari de deget.  Aceia dintre voi care doresc sa cumpere un televizor Smart anul viitor ar trebui sa stie ca va fi mult mai usor sa schimbati canalele, sa deschideti alte aplicatii sau chiar sa accesati pagini web.

Samsung a perfectionat serviciul de interactiune vocala, care va ajuta sa controlati televizorul prin comenzi vocale. De exemplu, in gama de televizoare Smart de anul acesta, esti obligat sa rostesti doua sintagme pentru a schimba canalul : ,,Numarul Canalului” si ,,Schimba canalul”. In setul din 2014, tot ce trebuie sa faci pentru a schimba canalul este sa rostesti numarul acestuia.

samsung-2014-tv

De asemenea, vei avea posibilitatea sa deschizi pagini web sau aplicatii cu ajutorul vocii. Spre exemplu, daca vei cauta informatii despre anumite lucruri, cum ar fi vremea, rezultate sportive sau curs valutar, o noua fereastra se va deschide si va cuprinde toate lucrurile de care ai nevoie.

Mai mult decat atat, televizoarele Smart de la Samsung din 2014 va vor permite sa schimbati canalul, sa modificati volumul sau sa reveniti la pagina anterioara doar cu ajutorul unor miscari de deget. ,,Modelele Smart din 2014 au fost imbunatatite semnificativ fata de anul curent astfel incat clientii nostri sa se poate bucura mai mult de TV Smart”, a spus Kyungshik Lee, vice-presedinte senior al departamentului de strategie Samsung. De asemenea, acesta a declarat ca ,, Vom continua sa dezvoltam continutul care integreaza voce si care este recunoscut de miscari, toate acestea  pentru un plus de confort.”

Samsung va prezenta cateva modele demo ale TV Smart 2014 in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas, care se va desfasura luna viitoare intre 7-14 ianuarie. Ramane de vazut cu ce ne vor surprinde cei de la Samsung in anul 2014, pe langa cele mentionat deja. samsung-smart-tv-smarthub-1

s-ar putea sa-ti placa