Acasa Jocuri Saitek a creat primul sistem de control ce simuleaza perfect cabina unui tractor

Saitek a creat primul sistem de control ce simuleaza perfect cabina unui tractor

by Dragos Schiopu

casdsadsaasda

Daca sunteti cu adevarat un impatimit al jocurilor video, cu siguranta ati testat macar o data experienta unui volan de curse, in special cel dedicat jocurilor pe calculator. Intrucat vorbim de un volan de ultima generatie, capabil sa se conecteze prin USB la calculator si sa ofere o gama variata de facilitati, cei de la Saitek au intrecut orice limita, dezvoltand un sistem complet pentru a controla tractorul. Ceea ce il face si mai deosebit in comparatie cu alte astfel de platforme, este consola principala, care care ofera posibilitatea configurarii a peste 25 de butoane.

Daca pana acum volanele clasice, cele pentru jocurile Forza Motorsport sau Gran Turismo, nu v-au fost suficient de bune incat sa puteti sa beneficiati de o experienta total diferita atunci cand jucati un simulator de genul Farming Simulator, ei bine de data aceasti veti avea parte de o senzatie cu totul si cu totul alta, intrucat cu toate ca design-ul este asemanator modelelor clasice, performanta si modul de controlare este cu mult mai diferit.

Intregul sistem a fost creat de catre cei de la Saitek si vine in pachet cu un volan cu maner suplimentar(precum volanul de la camion), pedale si consola de control plus schimbator, contra sumei de 300 de dolari, iar pentru cei ce isi doresc doar volanul si pedalele vor avea de platit doar 150 de dolari. Primele modele vor fi disponibile in magazin incepand cu toamna acestui an, insa, doar in pachet cu Farming Simulator Gold 15.

Cu siguranta acest pachet va putea fi folosit si in alte tipuri de jocuri, de genul Euro Truck Simulator 1, Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator(urmeaza sa apara anul acesta) si multe altele. Personal consider ideea celor de la Saitek destul de inovatoare, intrucat aduce o noua consola pe langa volan si clasicele pedale, o consola capabila sa ofere o gama variata de control asupra celorlalte functii a vehiculului.

s-ar putea sa-ti placa