Acasa Diverse AMD Driver AutoDetect

AMD Driver AutoDetect

by Dragos Schiopu

AMD Driver AutoDetect este o metoda foarte simpla pentru detectarea automata a componentelor sistemului si pentru descarcatea fisierului ce contine driverul pentru placa video. Metoda este foarte simpla, iar daca nu va pricepeti sa instalati manual acel driver puteti folosi AMD Catalyst AutoDetect.

AMD Driver Auto Detect

Fiecare componenta hardware are un driver care trebuie instalat pe PC pentru a functiona corect. Sa va dau un exemplu foarte simplu. Cand conectam prima data un mouse sau un stick USB apare o iconita care ne da un mesaj de genul „installing driver software”. In cazul acestor componente este necesar doar sa le conectam la USB, nimic mai mult.

Cand vorbim despre placile video, trebuie sa instalam manual driverul. Acesta se gaseste de cele mai multe ori pe un CD, dar nu va recomand sa il instalati de pe CD, deoarece driverele de la placile video se actualizeaza destul de des.

In mod normal, pentru placile video de la AMD trebuie sa intram pe site si sa completam un tabel in care ne intreaba ce sistem de opeare avem, ce placa video detinem, etc. Metoda este simpla, dar eu prefer o metoda mai simpla si anume ADM Driver AutoDetect care este un program de 5MB dimensiune si se instaleaza destul de rapid. El detecteaza ce sistem de operare avem si ce placa video detine sistemul nostru (trebuie sa fie AMD). Dupa ce s-a detectat componenta hardware, programul descarca driverul si il instaleaza. Pasii pentru instalarea driverului sunt destul de simplii.

AMD Catalyst AutoDetect poate fi descarcat accesand acest link.

buton download

s-ar putea sa-ti placa