Acasa Tehnologie Ritot, ceasul inteligent care proiecteaza informatiile direct pe incheietura ta

Ritot, ceasul inteligent care proiecteaza informatiile direct pe incheietura ta

by Dragos Schiopu

Incepand cu anul 2012, au inceput sa apara pe piata din ce in ce mai multe ceasuri inteligente. De curand, chiar si Apple a anuntat ca va lansa primul smartwatch la inceputul lui 2015. Totusi, anul ce urmeaza promite punerea in vanzare a unui smartwatch care ar urma sa il surclaseze pe cel de la Apple sau pe oricare altul deja existent – Ritot.
GI-Ritot-Watch
Ritot este prototipul primului ceas inteligent care proiecteaza informatiile oferite de smartphone pe incheietura mainii tale, fara a fi nevoie sa porti un ceas in adevaratul sens al cuvantului. Cu ajutorul aplicatiei Ritot, vei putea citi mesajele si notificarile direct de pe propria mana si vei avea posibilitatea, de exemplu, de a nu raspunde la un apel prin simpla miscare a incheieturii.
ritot-projection-watch-13323
Pentru a proiecta imaginea pe incheietura mainii tale, Ritot foloseste un dispozitiv foarte mic, asemanator unei bratari, disponibil in multe culori. Cu ajutorul Ritot, conectat mai intai la smartphone-ul tau, poti vedea apelurile ratate, mesajele text, memento-urile pentru intalniri, emailuri, notificari Facebook , Twitter, WhatsApp, alerte meteo s.a.m.d. Noul ceas inteligent se va incarca fara fir si va fi rezistent la apa. Trebuie mentionat faptul ca Ritot nu afecteaza pielea in niciun fel si nu emite radiatii periculoase, fiind testat si complet sigur.
20140506025458-allsmall
Se pare ca pentru a avea un astfel de smartwatch trebuie sa scoti din buzunar peste 800RON. In ciuda pretului cam piperat, in comparatie cu ceasurile inteligente obisnuite, exista deja un numar extrem de mare de persoane care au facut o precomanda pentru Ritot. Daca esti interesat, poti sa afli mai multe informatii utile, raspunsuri la intrebari frecvente, ba chiar sa iti rezervi propriul ceas Ritot direct de aici.

Din pacate, data lansarii oficiale nu se cunoaste inca, dar compania care a creat acest ceas inteligent, Indiegogo, spune ca Ritot va fi disponibil cel tarziu in ultima parte a anului viitor. Ramane de vazut cum va arata forma finala a gadgetului care, daca va fi conform declaratiilor, va schimba total fata tehnologiei. Mai jos puteti urmari un video despre Ritot si performantele sale.
https://www.youtube.com/watch?v=KL3D0Bx9y1I

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Clau 16-12-2014 - 19:41

De abia astept sa incerc unul. Interesanta idee

Roxana Stăneiu 16-12-2014 - 20:31

Nu mai este mult de asteptat. Conceptul este foarte interesant, ramane sa vedem forma finala. O seara frumoasa!

Comentariile sunt inchise.