Acasa Tehnologie Ring, gadgetul care te face magician

Ring, gadgetul care te face magician

by Dragos Schiopu

A trecut aproape un an de cand Takuro Yoshida, impreuna cu echipa lui, au vorbit intaia oara despre primul model Ring, un gadget portabil, asemanator unei baghete magice, care se foloseste de miscarea degetelor tale pentru a-ti permite sa controlezi restul dispozitivelor din casa.
ring
Prima versiune a Ring s-a bucurat de un mare succes. Cu ajutorul gadgetului, ai posibilitatea de a controla luminile din casa doar cu o simpla miscare a degetului. De asemenea, Ring poate schimba melodia de pe laptopul sau de pe telefonul tau, ba chiar poate sa posteze o fotografie pe site-urile de socializare.
article-2572820-1C06F82200000578-237_634x352
Totusi, cei de la Logbar, compania care este in spatele acestui proiect, s-au confruntat si cu niste probleme. De exemplu, fabricarea in sine a gadgetului a fost intarziata, deoarece echipa a lucrat din rasputeri sa faca inelul mai mic, cu un aspect mai placut si usor de purtat. Astfel, produsul celor de la Logbar a fost lansat abia in luna Decembrie a anului trecut, dar criticii din lumea tehnologiei spun ca a meritat asteptarea.

Ring este realizat din metal, iar aspectul sau reflecta legatura aproape perfecta dintre design si functionalitate. Intr-adevar, este putin cam mare pentru un inel obisnuit. De curand, Logbar a facut publica a doua versiune a dispozitivului, Ring Hub, mult mai stilizat, dupa parerea mea, fiind negru si facut din plastic. Inelul se bucura de o mare notorietate in randul iubitorilor de gadgeturi purtabile.
Screen Shot 2014-03-04 at 17.06.54
Dincolo se aspect, se pare ca Ring chiar functioneaza . Yoshida a explicat ca Ring dispune de o anumita curba pe care trebuie sa o ,,desenezi” in aer pentru a functiona la capacitate maxima. El a declarat ca este foarte usor sa inveti sa folosesti inelul, la fel ca scrisul la tastatura. Odata ce ai prins miscarea, Ring va da randament 100&.
ringpage
Pretul unui astfel de inel este de aproximativ 800 de RON. Mai jos puteti viziona un videoclip despre cum functioneaza cu adevarat Ring. De acum, poti fi si tu magician.

s-ar putea sa-ti placa