Acasa Portabile „Revoluția în învățare: Allview Viva c1004 – noua tabletă cu chatgpt, un pas uriaș în educație!

„Revoluția în învățare: Allview Viva c1004 – noua tabletă cu chatgpt, un pas uriaș în educație!

by Dragos Schiopu

Salutare, dragi pasionați de tehnologie! Am o veste grozavă pentru voi! Allview, compania noastră de tehnologie preferată, a făcut un pas uriaș înainte în lumea tabletelor, aducându-ne ceva cu adevărat inovator. În urma prezentării de la MWC 2023, unde ne-au arătat cum AVI se integrează cu ChatGPT, acum ne aduc această tehnologie și pe tablete. Să vă prezint noul model Viva C1004, o tabletă dedicată învățării!

Viva C1004 este mai mult decât o simplă tabletă. Este un instrument de învățare, conceput pentru a furniza informații contextuale de înaltă calitate, atât în format scris, cât și vocal. Acest lucru îmbunătățește nivelul de interacțiune și învățare pentru utilizatori de toate vârstele.

Și să nu uităm de specificațiile tehnice! Noua tabletă vine cu un ecran de 10 inch, Android 11 și un procesor quad core tactat la 2 GHz. Are 3 GB RAM și 16 GB stocare, plus un slot microSD. Designul său este elegant și rafinat, cu un corp subțire și linii fine. Este perfectă pentru a fi folosită acasă, la școală, la birou sau oriunde este nevoie de ea.

Dar nu se oprește aici. Viva C1004 este echipată cu un microfon dual Far Field, pentru a capta mai bine comenzile vocale, o cameră HD, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 și port USB-C. Are și o baterie de 5000 mAh care oferă până la 700 de minute de utilizare.

Și acum, partea cea mai bună! Prețul acestei minuni tehnologice este de doar 899 lei. Și ca bonus, clienții vor primi credite în valoare de 50 de lei (1.000.000 de cuvinte) pentru a testa tableta Viva C1004 cu Allview AVI ChatGPT.

Începând de azi, aplicația Allview AVI ChatGPT se poate descărca pe orice smartphone sau tabletă care are Google Play Store. Cei care își vor crea cont în aplicație utilizând aceste dispozitive vor primi 500 de credite cadou.

Așadar, dacă aveți întrebări precum „Care este rezultatul calculului: 6:2(1+2)=?” sau „Cum pot să îmi organizez timpul pentru studiu mai eficient folosind tableta?”, Allview AVI ChatGPT este gata să vă ofere răspunsurile.

Pro:

  1. Integrarea cu ChatGPT: Aceasta este o caracteristică unică care îmbunătățește experiența de învățare, oferind informații contextuale de înaltă calitate în format scris și vocal.
  2. Specificatii tehnice solide: Cu un ecran de 10 inch, Android 11, un procesor quad core tactat la 2 GHz, 3 GB RAM și 16 GB stocare, plus un slot microSD, tableta este bine echipată pentru a face față cerințelor de zi cu zi.
  3. Preț accesibil: La doar 899 lei, tableta oferă un raport calitate-preț excelent, mai ales având în vedere caracteristicile sale unice.

Contra:

  1. Stocare limitată: Deși tableta are un slot pentru card microSD, stocarea internă de 16 GB poate fi limitată pentru unele utilizări, în special dacă planificați să descărcați multe aplicații sau să stocați multe fișiere media.
  2. Durata de viață a bateriei: Deși 700 de minute de utilizare pot părea mult, în funcție de intensitatea utilizării, bateria de 5000 mAh s-ar putea să nu dureze o zi întreagă.
  3. Limitări ale AVI ChatGPT: Deși integrarea cu ChatGPT este un avantaj major, există posibilitatea ca unele întrebări sau comenzi mai complexe să nu fie înțelese sau să nu primească răspunsuri adecvate.

Specificatii tehnice

Asistent vocal care folosește inteligența artificială,
înțelege contextul și oferă rapid răspunsuri

S.O.: Android™ 11
Diagonală display: 10,1″
Tehnologie display: TFT IPS, Touchscreen Capacitiv, Multitouch
Rezoluție: 1280×800 px HD
CPU: Cortex® A53 Quad-Core 2 GHz
GPU: ARM MALI G52
Memorie RAM: 3 GB
Memorie Flash: 16 GB
Memorie externă: Până la 128 GB prin card microSD
Cameră principală: 2 MP
Cameră frontală: 5 MP
Funcții cameră: Înregistrare video cameră frontală FHD 1080 p, cameră principală HD 720 p, ZSD
Far Field Dual MEMS Microphones
Compatibilitate Google Assistant: Da
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 5 GHz, Bluetooth 5.0
Porturi: USB Type C
Autonomie: Până la 700 de min. de utilizare
Baterie: 5000 mAh
Design: Slim

UNBOXING: Allview Viva C1004

Așadar, dragi pasionați de tehnologie, haideți să îmbrățișăm această nouă eră a învățării digitale cu Allview Viva C1004!

s-ar putea sa-ti placa