Acasa Jocuri Review: Stranded Deep – Supravietuirea pe insula

Review: Stranded Deep – Supravietuirea pe insula

by Dragos Schiopu

stranded-deep-speed-art-1080p
Stranded Deep face parte din cea mai buna serie de jocuri survival aparute in 2015. Desi este inca in Alpha se pare ca ofera o experienta suficient de vasta de joc. Nu ramai fara resurse, ai tot timpul cate ceva de explorat.

Stranded Deep este unul dintre cele mai recente jocuri lansate pe steam, inca din prima zi acesta a facut zeci de descarcari si promite sa vina in continuare cu noi update-uri si imbunatatiri. Cu toate ca este doar in Alpha, asa cum am precizat si mai sus, jocul arata extrem de bine, are buguri neasteptat de putine si este unul dintre jocurile care iti ofera cea mai buna experienta atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere al gameplay-ului.

Personal, am incercat astazi jocul, si am ramas placut surprins. Nu m-am asteptat sa vad o calitate atat de buna a imaginii, sa vad cum grafica din joc transforma orice textura intr-una foarte realistica. Tema jocului este supravietuirea, dar nu va asteptati sa fie la fel ca celelalte jocuri de genul Dayz, Minecraft, H1Z1 s.a.m.d. Jocul la inceput este asemanator lui The Forest, cand personajul principal se afla intr-un avion, si dupa se prabuseste intr-o jungla. Ei bine de data aceasta, este cu putin mai diferit, intrucat avionul se prabuseste in apa, iar personajul principal scapa cu o barca de salvare. Acesta trebuie sa supravietuiasca, sa gaseasca insule si sa looteze, sa crafteze anumite iteme pentru al ajuta sa taie copaci, sa manance si sa construiasca un adapost.

Am ramas foarte impresionat de sistemul de crafting, este diferit fata de celelalte jocuri intrucat te pune sa iti procuri resursele, sa le asezi pe pamant si dupa sa te apuci sa le craftezi pentru a ajunge la un rezultat finit. Inca nu ii pot da o nota acestui joc deoarece este in Alpha, dar din momentul in care va evolua si va prinde mai multa viata voi incerca sa revin si sa imi dau cu parerea.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Iulian 31-01-2015 - 22:34

i entered into a boat and now i can’t get out. what i must to do? please help me fast!!

Comentariile sunt inchise.