Acasa Telefoane Samsung Galaxy A5 si A3 sunt disponibile acum si in Romania

Samsung Galaxy A5 si A3 sunt disponibile acum si in Romania

by Dragos Schiopu

samsung galaxy a5Este important ca noi sa avem la dispozitie cele mai noi telefoane lansate de catre marile brandurile de afara. Astfel suntem bucurosi sa vedem faptul ca cei de la Samsung Electronic Romania nu a uitat de pasionatii de telefoane destepte si astfel marti seara au lansat seria de telefoane Samsung Galaxy A, formata din smartphone-urile Samsung Galaxy A5 si A3. Acestea sunt doua telefoane dedicate tinerilor iubitori de dispozitive smart, si pot fi achizitionate din magazinele partenere.

Totusi prin ce se difera aceste doua telefoane de celelalte lansate pana acum ? Ei bine, Mircea Stoiescu, reprezentant al companiei Samsung Electronic Romania declara faptul ca Samsung Galaxy A5 si A3 sunt cele mai subtiri telefoane destepte marca Samsung de pana acum dar care vin totodata si cu niste specificatii tehnice superioare multor telefoane lansate pana acum.

Spunem faptul ca acestea sunt niste telefoane dedicate tinerilor iubitori de tehnologie deoarece incearca sa urmareasca fiecare nevoie a acestora. Putem vorbi astfel de niste telefoane care ofera selfie-uri cat mai reusite si cat mai clare cu ajutorul camerei frontale ce dispune de un senzor de 5 MP ajutat de mai multe functii printre care putem mentiona Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Animated GIF precum si Wide Selfie. In ceea ce priveste camere principale trebuie sa spunem faptul ca si acestea sunt foarte bine dotate, Samsung Galaxy A5 dispunand de un senzor de 13 MP iar Galaxy A3 de unul de 8 MP.

Ecranele acestora sunt de tipul Super AMOLED si dispun de tehnologia Adaptive Dispay, astfel incat culorile sa fie cat mai clare, unghiurile de vizualizare mai bune iar contrastul mai puternic. Ecranul telefonului Galaxy A5 are o diagonala de 5 inch si rezolutii de 1280 x 720 pixeli iar al lui A3 este de 4.5 inch cu rezolutii de 960 x 540.

Pentru ca multitasking-ul sa fie cat mai rapid, sub carcasa metalica gasim un procesor Quad Core de 1.2 GHz, atat in cazul telefonului A5 cat si a celui A3. De asemenea ambele telefoane vin cu o memorie interna de 16GB ce poate fi extinsa pana la 64 GB cu ajutorul unui card de memorie. In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta este de 2 GB pe A5 si 1.5 GB pe A3.

Dupa cum ziceam si mai sus, ambele telefoane pot fi cumparate din Romania, fiind disponibile si pe eMag. Samsung Galaxy A5 are un pret de 1.900 de lei iar Samsung Galaxy A3 este putin mai ieftin, avand un pret de 1.400 de lei.

 

s-ar putea sa-ti placa