Acasa Tehnologie Review: Stand pentru Notebook 17″ DEEPCOOL N2, Kawaii Style

Review: Stand pentru Notebook 17″ DEEPCOOL N2, Kawaii Style

by Dragos Schiopu

Daca laptopul tau se incalzeste foarte repede si caldura pe care o degaja este incomoda, neaparat trebuie sa iti cumperi un stand de racire pentru laptopul tau. Principalele cauze ale incalziri excesive sunt praful, scamele si mediul in care este folosit. Aceste cauze blocheaza racirea laptopului cu ajutorul cooler-ului propiu.

Daca laptopul tau se incalzeste este recomandat un Stand Cooler iar daca laptopul se supraincalzeste si se opreste este recomandat sa mergeti cu el la un service autorizat pentru mai multe verificari, pentru ca s-ar putea sa fie o problema hardware. Astfel, riscati sa il pierdeti.

Un stand cooler este recomandat si pentru cei care tin laptopul pe picioare, pentru ca, caldura degajata de laptop ameninta infertilitatea la barbati.

Stand Cooler-ul pe care il recomandam este: Stand pentru Notebook 17″ DEEPCOOL N2, Kawaii Style. Este un stand cooler accesibil pentru orice buget si cu un aspect foarte dragut.

res_926bf5cabe29f5e5d4976bed321b7405

Cooler-ul este compatibil cu laptopurile care au o dimensiune minima de 12 inch sau maxima de 17 inch. Cooler-ul dispune de un ventilator destul de mare, cu o dimensiune de 180 x 15.

Nivelul de zgomot este de 16 – 20 dB, cooler-ul este silentios dar zgomotul se poate auzi daca e liniste dar cu un TV sau radio pornit, nu o sa mai simtiti ca aveti un cooler sub laptop. Zgomotul produs de ventilor este putin deranjat, pentru cei care aud bine.

Materialul din care este facut acest cooler este metal. Coolerul pare foarte bine inchegat, nu prezinta urma de material ieftin. Cablu de conectare USB este mediu, nici prea subtire nici prea gros.

Culoarea cooler-ului este Turcoise. Aspectul este destul de dragut, cu un iepuras in coltul dreapta-jos si 3 morcovi pe suprafata cooler-ului.

Am folosit acest cooler in joc peste 2-3 ore si nu sa simtit nici un pic de incalzire a laptopului. Am testat cooler-ul pe urmatoarele jocuri: Metin 2, Counter Strike, Fifa 10, jocurile pe care le joc ocazional. S-ar putea sa nu faca fata cooler-ul la jocurile care cer foarte mari resurse pentru a rula.

Cooler-ul are 2 picioruse pe care le poti ridica pentru a ridica laptopul pentru o pozitie mai comoda, a acestuia.

Stabilitatea unui laptop este destul de buna pe acest cooler, laptopul nu aluneca de pe cooler. Nici daca il tineti pe picioare laptopul nu aluneca, doar in situatii extreme.

Daca tineti cooler-ul pe picioare puteti simtiti aerul rece produs de ventilator. Dupa o perioada indelungata, de tinut cooler-ul pe picioare, aerul rece ar putea deveni incomod.

Cooler-ul consuma foarte putin, am testat cooler-ul cu laptopul pe baterie si bateria tot aceeasi durata de viata are, aproximativ 3 ore pe browsing si muzica. Nu se observa ca, consuma foarte mult.

PRO:

  • Stand-ul este foarte usor, acesta cantareste doar 0.64 kg.
  • Cel mai important aspect este ca nu tine ocupat nici un port USB, deoarece mufa USB dispune de un alt port USB.
  • Racirea laptopului se simte foarte bine. Temperatura laptopului a fost scazuta cu maxim 5-6 grade celsius.
  • Pretul accesibil.
  • Aspect placut.

mufa-usb

Contra:

  • momentan nu am gasit nici un dezavantaj.

Adrian spune ca, cooler-ul lui aproape ca nu se aude. Nu pot zice acest lucru si despre cooler-ul pe care l-am primit eu. Al meu face putin zgomot iar pe mine ma deranjeaza putin.

Puteti citi si review-ul facut de Adrian, pe blogul sau.

Acest stand cooler se poate comanda de pe Emag, de aici la pretul de 46.90 lei.

s-ar putea sa-ti placa