Acasa Portabile REVIEW: Navitel R600 Quad HD

REVIEW: Navitel R600 Quad HD

by Dragos Schiopu

Alegerea unei camere auto care să satisfacă pe deplin nevoile clienților nu este deloc ușoară. Piața camerelor auto este foarte diversificată și vine cu o grămadă de variante, de la ieftine la scumpe, de la calitative la necalitative. Printre camerele de buget am găsit un model care ne-a atras atenția și care a reușit să se ridice la așteptările unei camere de buget pentru mașină. Camera auto Navitel R600 Quad HD, a doua variantă a clasicei R600 vine într-o nouă formulă, cu mult mai reușită și mai accesibilă.

Navitel R600 Quad HD este o cameră de buget de înaltă rezoluție, capabilă să ofere imagini de o calitate excelentă. Grație lentilei de calitate din 4 straturi, acest dispozitiv poate fi utilizat la cea mai mare capacitate, indiferent de locul în care te-ai afla. În comparație cu modelul R600 noua cameră beneficiază de rezoluție video Quad HD, ceea ce reflectă o rezoluție standard de 2560 x 1440 pixeli, adică de patru ori mai mare decât o rezoluție HD, 720p. Standardul QHD (Quad HD) a apărut din necesitatea unei rezoluții cât mai mari, astfel încât filmările să se vadă bine pe orice monitor sau televizor.

Grație unghiului panoramic de vizualizare de 170 ° camera reușește să filmeze cu succes o arie foarte mare, ceea ce reprezintă un element esențial mai ales pentru pietonii care sar în fața mașinii fără să se asigure. Fișierele pot fi stocate pe un card microSD de până la 256 de GB suficient pentru a acoperi necesarul de video-uri din trafic. Totodată camera dispune de senzor G, reușind să salveze automat filmările importante în caz de urgență, identificând accelerarea sau frânarea bruscă, făcând astfel ca fragmentele importante din video să fie marcate ca imagini speciale care vor fi protejate la suprascriere. Navitel R600 Quad HD poate detecta inclusiv vibrații sau mișcări, putând astfel să pornească filmarea chiar și atunci când șoferul este absent sau dispozitivul este oprit.

Navitel R600 Quad HD – Pro si contra

PRO:

  • rezoluție mare 2560 x 1440 pixeli
  • senzor G
  • mod parcare
  • posibilitatea utilizării unui card de până la 256 GB
  • obiectiv din sticlă din 4 straturi

CONTRA:

  • prețul un pic cam piperat, dacă o prindeți la reducere este excelentă
  • bateria de doar 180 mAh de tip Li-Pol

Per ansamblu este o cameră foarte bună, de buget, care se descurcă în orice împrejurare și care oferă o calitate mai mult decât decentă pentru o cameră auto.  

Navitel R600 Quad HD – Disponibiliate si pret

Se gaseste pe eMAG.ro la pretul de 499 lei (CLICK AICI PENTRU OFERTA)

Navitel R600 Quad HD – Galerie foto

s-ar putea sa-ti placa