Acasa Tehnologie Recircularea informatiei in toate mediile

Recircularea informatiei in toate mediile

by Dragos Schiopu

M-am pierdut printre informatii pentru cateva momente si am ajuns la o singura concluzie – toate informatiile se strang intr-un cerc si totul se invarte in jurul unui cerc. Cel putin de un singur lucru sunt sigura, fiecare informatie are propriul sau public, persoane ce le-a captat interesul.

Asta nu pentru ca nu avem nevoie de informatii, ci pentru ca de cele mai multe ori nu mai avem timp sa ne gandim unde ne duc si ce ne aduc informatiie pe care le gasim. Am avut senzatia foarte mult timp ca sunt bombardata de informatii si ca ma coplesesc din ce in ce mai mult fara sa le gasesc sensul, intelesul si fara sa incerc a le sorta.

Dar dupa ce am avut ocazia sa-mi fac timp pentru a intelege informatiile mi-am dat seama ca nu exista nici capat, nici sfarsit, ci doar un continuu cerc, inel ce transforma informatiile dintr-o idee in alta, dintr-o tehnologie in alta.

Cel mai bun de a se pastra informatiile si in acelasi timp de a se dezvolta acestea. Mai jos am sa va las un filmulet care sa va dea de gandit in aceasta privinta si mai mult decat atat sa va poata influenta intr-un anumit mod.

s-ar putea sa-ti placa