Acasa Jocuri Ramacity

Ramacity

by Dragos Schiopu

Un nou joc aparut pe internet, foarte interesant si care alunga plictiseala instant si te face sa stai cu ochii in el tot timpul.

Ramacity te lasa sa construiesti un intreg oras si sa il cresti de la zero. Pornesti doar cu un santier de materiale si cu ajutorul unui primar din orasul vecin iti construiesti intregul oras.

Ceea ce este interesant este ca te poti loga instant prin contul de Facebook, deci pentru cei lenesi sa isi puna datele , si de asta ati scapat.

Optiunea full screen este foarte bine optimizata iar jocul si la o rezolutie mare are o calitate foarte buna.

O data inceput acest joc, nu va veti mai plictisi niciodata, fie ca sunteti la servici sau acasa. Este un joc perfect si pentru copii si pentru adulti.

Veti observa cum de la un mic orasel veti ajunge la un Megalopolis in care si dumneavoastra va veti dori sa traiti. Va puteti organiza orasul dupa bunul plac, cum va place mai mult. Utilizatorul are un infinit numar de alegeri in materie de pozitie, constructie, strategie etc. Unii vor industrializare si doar blocuri pentru a incapea multa lume, altii vor parcuri si casute de vacanta. Fiecare isi poate crea lumea lui de vis, care rareori este prezenta in realitate.

Utilizatorul pentru a-si extinde orasul si pentru a juca mult mai repede trebuie sa plateasca o mica taxa pentru anume Dolari Downtown. Cu acesti dolari Downtown utilizatorul isi poate mari suprafata de constructie sa ajunga la un adevarat megalopolis, poate cumpara energie pentru o crestere mult mai intensiva a cladirilor si bunurilor fabricate la el in oras.

Celor care le plac concursurile sau doar vor sa se mandreasca cu orasul lor, pagina de Facebook a Ramacity ofera tot ce au nevoie. Ultimul concurs a fost cu cea mai frumoasa gradina iar jucatorii chiar s-au intrecut pe ei insusi cu aranjamentul lor.

Deci nu uitati : Joc de browser Ramacity

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Mysa 29-11-2011 - 23:04

Minunat acest joc, zilnic intru si imi place la nebunie sa fiu primar

Comentariile sunt inchise.