Acasa Jocuri Drakensang

Drakensang

by Dragos Schiopu

Unul dintre cele mai interesante jocuri, care schimba totalmente ideea de joc de browser.

Are o grafica uimitoare si un gameplay intrigant. Este un World Of Warcraft al jocurilor online cu acceasi idee tematica, dar nu are nevoie de instalare si nimic altceva.

Ca si in jocul Ramacity, utilizatorii se pot loga cu contul de Facebook, sau isi pot crea cont separat.

Drakensang duce playerul intr-o lume fascinanta, cu creaturi ciudate si misiuni dintre cele mai complicate in care utilizatorul va trebui sa fie foarte atent la instructiuni si sa caute obiectivele si sa le indeplineasca.

Calitatea video este de inalta definitie iar in modul Full Screen jocul isi mai mareste un pic calitatea, ca sa nu cumva sa arate pixelat. Movementul caracterului este foarte realist. Vrajile sunt cu adevarat spectaculoase cu o animatie de invidiat.

Cresterea caracterului se face pe level, pornind de la nivelul 1. La inceput caracterul este dat intr-o padure si de la inceput este pus sa indeplineasca anumite obiective numite Questuri sau Sarcini.

Utilizatorul poate folosi banii virtuali formati din Aur, Argint si Cupru sau isi poate cumpara cu bani adevarati Altaur pentru iteme speciale.

Utilizatorul isi poate schimba itemele dupa el pentru a ajunge cel mai bun personaj.

Se pot forma si grupuri pentru Questurile mai grele care nu pot fi facute de un singur personaj iar atunci munca in echipa este cel mai important aliat.

Momentan Jocul De Browser Drakensang este Beta si nu sunt activate pentru public toate tipurile de caracter si toti Mobi. Acum caracterele disponibile sunt Magician si Razboinic. Sunt de aceeasi parte dar folosesc tehnici total diferite. Razboinicul se foloseste de forta armelor, iar Magicianul de puterile magice.

Dar daca intrati de acum veti avea un start in fata celorlalti si cine stie, poate chiar niste iteme speciale pentru ajutorul acordat in timpul testelor beta.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 12-08-2011 - 08:51

seamana cu aq.com si mai are unu dar nu mai stiu cum se cheama…. destul de frumos jocul pt browser game….

Comentariile sunt inchise.