Acasa Portabile Radiant 360 R7, boxa Samsung ce poata sa transmita sunetul la 360 de grade

Radiant 360 R7, boxa Samsung ce poata sa transmita sunetul la 360 de grade

by Dragos Schiopu

b

Inginerii de la Samsung ne-au impresionat de fiecare data prin produsele lansate, insa de data aceasta ne-au uimit din toate punctele de vedere cu prima lor boxa wireless ce poate sa transmita sunetul in toate directiile. Radiant 360 R7 beneficiaza de un design extrem de atragator, functii unice si performanta ridicata, incat sa uimeasca si cel mai pretentios audiofil prin performanta audio pe care o ofera.

Cine ar fi crezut vreodata ca boxele ar putea fi reinventate, atat din punct de vedere al designului cat si a performantei audio. Mai multe companii au lansat tot felul de variante de boxe, insa majoritatea aveau un design asemanator, banal, care incepea sa nu mai reprezinte nimic pentru cumparator. Iata ca de data aceasta cei de la Samsung au vrut sa „reinventeze roata” sa faca o boxa inteligenta, de foarte buna calitate, cu un design unic si atragator.

Boxa Radiant 360 R7 a fost anuntata pentru prima data la CES 2015, insa la momentul acela nu exista nici-o informatie cu privire la data cand va aparea pe piata, beneficiind de tehnologie de ultima generatie, la care inca se mai lucra pana cand sa se ajunga la o varianta finala, fara probleme care sa poata fi oferita publicului larg. Asa cum este ilustrata si in imaginea de mai sus, boxa reprezinta cea mai recenta inventie a coreenilor cu conectivitate wireless. Conform producatorilor, noul device ar trebui sa apara pe piata pana la sfarsitul lunii aprilie, la un pret de 500 de dolari.

Desigur, la momentul de fata, pe piata exista o gama variata de astfel de boxe wireless, insa tehnologia integrata de catre cei de la Samsung, intrece orice asteptari, oferind un sunet de inalta calitate. Pentru ca inginerii de la Samsung sa justifice pretul, au precizat atat despre design-ul futurist si bine gandit cat si despre tehnologia Ring Radiator, care pe viitor va fi integrata si pe alte astfel de dispozitive audio.

b2

s-ar putea sa-ti placa