Acasa Tehnologie RadarMe powered by Cosmote

RadarMe powered by Cosmote

by Dragos Schiopu

Cosmote împreună cu DevApp Solutions lansează o aplicație freemium, numită RadarMe, o aplicație bazată pe localizare, ce oferă servicii de chat, creare de grupuri și interacționare cu membrii grupului, localizarea prietenilor și a membrilor unui grup, chat în grup și alte caracteristici care permit utilizatorilor să interacționeze ușor cu prietenii și alți utilizatori ai aplicației.

Aplicația RadarMe powered by COSMOTE este disponibilă pentru utilizatorii români în Google Play, începând de astăzi, cu o ofertă specială pentru toţi clienţii COSMOTE: cei care au deja activată extraopţiunea Connect Mobile (preplătită sau la abonament) vor beneficia, în cadrul unei promoţii, de trei opţiuni ale aplicaţiei RadarMe. Cei care nu au extraopțiunea activată pot beneficia de opțiunile din RadarMe contra unei taxe lunare de 0.60 euro, ce poate fi plătită din meniul *100#.

Utilizatorii COSMOTE care descarcă, se înregistrează şi utilizează aplicația RadarMe powered by COSMOTE vor primi, gratuit, opţiunea de a crea un grup, beneficiind de aceasta pentru toată perioada când vor utiliza aplicaţia, astfel încât reuniunea prietenilor sau a familiei şi comunicarea cu ei va deveni mai uşoară.

screen 1

Aplicaţia include 6 opţiuni – chat privat, hărţi, chat de grup, creare grup, extra grup şi un pachet de servicii adiţionale. Pentru clienţii COSMOTE care au deja activată una dintre extraopţiunile Connect Mobile (la cartelă sau la abonament) lansate pe 25 noiembrie sau activează începând de astăzi o extraopţiune nouă se pot bucura de o ofertă specială: următoarele 3 opţiuni sunt gratuite atâta timp cât aceasta este activă: chat privat,
vizualizare hartă şi chat de grup.

„În ziua de azi, aplicaţiile reprezintă una dintre principalele nevoi ale utilizatorilor de smartphone, începând de la conversaţii, jocuri, noutăţi, fotografie sau muzică şi până la o gamă variată care satisface nevoile de bază şi cele complexe. Aplicaţiile mobile utilizate de o persoană definesc stilul de viaţă şi interesele acesteia”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.

Astfel, socializarea devine mai uşoară cu această aplicaţie freemium nouă pe piaţă oferită de COSMOTE. Design-ul aplicaţiei include localizarea în timp real a utilizatorilor activi, pe baza unui ecran cu radar şi hartă. Pe radar sunt afisate persoanele din zona în care utilizatorul se află, pe o rază ce variază de la 1 km la 50 km, rază ce poate fi setată de către utilizator folosind un slider. Dacă numărul de persoane de pe radar este foarte mare, se poate comuta pe modul de vizualizare listă, unde utilizatorii sunt afișați în funcție de distanța până la ei. În modul hartă se pot vedea toți utilizatorii aplicației, indiferent de zona unde sunt ei. Și in modul hartă există posibilitatea de a seta raza de vizibilitate pe hartă.

screen 2

Aplicația permite crearea de grupuri de utilizatori și urmărirea acestora pe radar sau pe hartă, precum și opțiunea de chat cu persoanele din grup. Această opțiune poate fi utilizată de grupuri mari de prieteni care vor să fie în contact permanent și să discute pe diverse teme sau firmelor care vor să își localizeze angajații sau pentru firmele care au o flotă de mașini și vor să le monitorizeze permanent.

screen 3

Pentru o localizare mai precisă a utilizatorilor aplicaţiei, este necesară activarea GPS-ului. Grupurile pot fi create sau pot fi adăugate, în timp ce legătura cu alţi utilizatori poate deveni distractivă.

Mai mult, toţi utilizatorii români ai aplicaţiei RadarMe powered by COSMOTE vor putea localiza magazinele COSMOTE şi Germanos mai uşor, acestea fiind prezente pe hartă.

Aplicaţia este disponibilă pentru utilizatorii care folosesc telefoane cu sistem de operare începând de la Android 2.2 și poate fi descărcată de aici.

s-ar putea sa-ti placa