Acasa Electrocasnice Promotie de Valentines Day: 20% discount la 2 produse cumparate de la eMAG

Promotie de Valentines Day: 20% discount la 2 produse cumparate de la eMAG

by Dragos Schiopu

Pentru ca se apropie cu pasi grabiti Valentines Day, de astazi eMAG.ro vine in intampinarea clientilor sai cu reduceri importante.

promotie_remington

De exemplu, la cumpararea a doua produse marca Remington și/sau Russel Hobbs primiti un discount de 20%. El se aplica pentru valoarea totala a oricare 2 produse ale acestor brand-uri si aveti timp berechet pentru a alege cadoul dorit, pentru ca reducerea este valabila intre 05 – 18 februarie 2013, insa numai pentru produsele noi ( chiar si identice) , nu si pentru cele resigilate.

Domnilor, de astazi puteti alege sa faceti iubitelor o surpriza placuta de Valentines Day, comandand pentru ele o perie de par, un ondulator , un uscator sau un epilator Remington, iar ca sa beneficiati de reducerea de 20% alegeti in plus pentru amandoi un prajitor de paine sau o cafetiera de la  Russel Hobbs.

Doamnelor, de astazi puteti sa va pregatiti cadoul de Valentines Day pentru partener. Poate fi un aparat de ras electric sau unul de tuns din gama Remington sau chiar amandoua pentru a beneficia de promotie.

Atentie: pentru a beneficia de discount, ambele produse trebuie să fie plasate in aceeasi comanda, pentru ca atunci se inregistreaza reducerea. Daca luati produsele in comenzi separate, nu veti beneficia de oferta si ar fi pacat.

s-ar putea sa-ti placa