Acasa Diverse Programul Insider va continua si dupa lansarea Windows 10

Programul Insider va continua si dupa lansarea Windows 10

by Dragos Schiopu

Pentru cei care nu stiu deja, Windows Insider este un program care permite utilizatorilor sa testeze noul sistem de operare al celor de la Microsoft, Windows 10, iar in timpul testarii sa ofere feedbackuri care la randul lor pot fi de mare folos dezvoltatorilor. De curand Gabe Aul a declarat pe Twitter faptul ca programul va continua si dupa lansarea sistemului de operare iar mai multe detalii vor fi oferite atunci cand versiunea RTM va fi lansata.

Scopul continuarii programului este unul destul de simplu deoarece Microsoft doreste in continuare sa afle opinia utilizatorilor atunci cand vor oferi noi update-uri astfel incat sa nu existe probleme care sa afecteze confortul utilizarii sistemului de operare. Momentan in acest program s-au inscris aproximativ 3.7 milioane de utilizatori care au ajutat la dezvoltarea sistemului de operare cu peste un 1 milion de feedback-uri.

Conform datelor stiute pana acum, Windows 10 urmeaza a fi lansat in luna iulie urmand ca pana la sfarsitul anului sa mai fie lansat un update cu numele de Redstone. De asemenea chiar daca nu a fost lansat inca, Microsoft lucreaza la update-urile pentru noul sistem de operare.

Mie mi se pare o idee buna continuarea proiectului deoarece astfel dezvoltatorii vor tine mereu legatura cu utilizatorii si astfel vom ajunge sa ne bucuram de un sistem de operare bine pus la punct.

windows-insider-logo

s-ar putea sa-ti placa