Acasa Diverse Axis lanseaza un instrument de configurare wireless al camerelor de retea, folosind dispozitive mobile

Axis lanseaza un instrument de configurare wireless al camerelor de retea, folosind dispozitive mobile

by Dragos Schiopu

AXIS T8415 este un dispozitiv mobil ce poate alimenta si porni automat camerele de retea pentru a permite configurarea lor. Dispozitivul vine insotit de o aplicatie dedicata Android si iOS, oferita gratuit. Cu ajutorul ei pot fi urmarite imagini video live generate de camerele de supraveghere prin conexiune Wi-Fi. Aplicatia permite, de asemenea, accesarea si modificarea unor caracteristici si functii precum unghi de vizibilitate, focus si setari IP.
Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea AXIS T8415. Instrumentul de configurare are rolul de a simplifica instalarea camerelor de supraveghere. Noul instrument Axis foloseste flexibilitatea si usurinta conectarii dispozitivelor mobile pentru a reduce timpul necesar instalarii lor.

“Prin folosirea propriilor smartphone-uri si tabletelor in locatiile unde se implementeaza o solutie de supraveghere, integratorii se pot conecta wireless la camere cu ajutorul unei aplicatii intuitive. Astfel, ei pot gestiona functii cheie si pot modifica unele caracteristici precum unghi de vizibilitate si focus. Dispozitivul poate fi folosit o zi intreaga, fara a avea nevoie de alimentare, datorita unei baterii integrate de capacitate mare. Prin aceasta solutie, instalarea unei camere IP va putea fi facuta mult mai usor si mai rapid”, a declarat Erik Frännlid, Director of Product management in cadrul Axis.

image001 AXIS T8415 este un dispozitiv mobil cu baterie integrata care se poate conecta la camera direct si poate afisa live imaginile video. Cu ajutorul lui, integratorii pot seta din locatia de instalare unghiul de vizibilitate al camerelor si focusul, mult mai usor decat daca ar folosi un laptop sau un computer. Datorita bateriei integrate de capacitate mare, AXIS T8415 poate fi folosit pentru a alimenta camerele prin tehnologia standard PoE, putand alimenta dispozitivele cu pana la 30W pentru mai multe ore. Modulul wireless integrat in dispozitiv permite conectarea rapida a unui smartphone sau a unei tablete, astfel incat integratorii sa poata viziona live materialele oferite de camerele de supraveghere. In timp ce camera este montata si este conectata la unitatea centrala prin intermediul unui cablu de retea, integratorul poate ajusta caracteristici importante precum rotirea imaginii, modificarea adresei IP sau setarea focusului, toate fiind realizate prin intermediul aplicatiei ce poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.

Printre caracteristicile oferite de AXIS T8415 se numara:
Posibilitatea de a gestiona mai multe camere, inclusiv standard ONVIF;
Ofera protectie prin parola WPA2;
Functioneaza si prin conexiune LAN (PC);
Permite alimentarea altor dispozitive mobile externe prin portul USB integrat;
Inlocuirea facila a bateriilor.

s-ar putea sa-ti placa