Acasa Tehnologie Primul laptop cu Snapdragon 835 si Windows 10

Primul laptop cu Snapdragon 835 si Windows 10

by Dragos Schiopu
procesor Snapdragon 835

Inca din primavara acestui an s-a tot vorbit despre acele prime laptopuri ce folosesc procesorul Qualcomm Snapdragon 835 si sistemul de operare Windows 10, mai exact, in ultima perioada s-au tot testat asemenea laptopuri. Insa asa cum v-ati dat seama vom vorbi despre acele procesoare ce sunt folosite pentru Samsung Galaxy Note 8 puse pe laptopuri ce au un sitem de operare Windows 10.

De asemenea de la testarea acestora se pare ca vom avea in sfarsit pe piata primul asemenea laptop si spre vanzare si achizitionare de catre cetateni, cu sublinierea faptului ca va mai dura putin timp pentru acest lucru. Ceea ce stim este faptul ca acest tip de laptop este produs de catre cei de la Microsoft. Ceea ce inseamna ca va avea o autonomie destul de buna si o conectivitate 4G LTE oferita pentru cienti, avand in vedere ca tot compania Microsoft se ocupa de dezvoltarea sistemului de operare Windows 10.

Odata ce va fi lansat acest tip de laptop, cu procesor Snapdragon 835 si Windows 10, mai toti producatorii de laptopuri vor fi nevoiti sa scada preturile pentru laptopuri ce au sistem de operare Windows 10. Un alt lucru interesant este faptul ca Windows 10 va putea dezvolta o conectivitate mult mai sigura si la un alt nivel datorita acestor tip de procesoare.

Ceea ce este cu adevarat nou si interesant putem sa consideram faptul ca poti renunta la conexiunea Wi-Fi pentru a folosi cartela SIM a telefonului in propriul tau laptop, pentru a naviga in voie fara nici un fel de problema, avand la baza abonamentele de telefonie mobila, cu o autonomie crescuta multumita lui Windows 10.

Bineinteles ca vom avea parte de acest tip de laptop cu procesor Snapdragon 835 la inceputul anului viitor, caci pana atunci, inca se mai lucreaza la tipul de suport pe care il poate oferi Windows 10. Cu atat mai mult cu cat in luna octombrie a acestui an vom avea parte de o lansare spectaculoasa a acutalizarii Fall Creatos Update pentru sistemul de operare Windows 10.

s-ar putea sa-ti placa