Acasa Diverse HUAWEI TalkBand B2, smartwatch si casca Bluetooth intr-un singur gadget

HUAWEI TalkBand B2, smartwatch si casca Bluetooth intr-un singur gadget

by Dragos Schiopu

Astazi am descoperit HUAWEI TalkBand B2, un smartwatch ce se diferentiaza de multe alte gadgeturi din gama lui prin simplul fapt ca poate fi folosit si ca o casca Bluetooth.

huawei talkband b2

La prima vedere Huawei TalkBand B2 este un smartwatch cu un design atractiv: are o carcasa aurie si o curea din piele. Partea interesanta intervine atunci cand observi ca partea de ceas se poate desprinde din curea si devine o casca Bluetooth, ce iti permite sa te conectezi la doua telefoane simultan (evident, prin functia Bluetooth) si sa efectuezi apeluri de voce la o calitate foarte buna multumita microfonului incorporat care este dotat cu dublu standard de reducere a zgomotului din jur.

talkband b2

TalkBand B2 este dotat cu senzori de miscare ce pot contoriza activitati cum ar fi mersul, alergatul, mersul cu bicicleta si altele, informatiile colectate fiind afisate ulterior pe ecran alaturi de caloriile consumate.

Te poate ajuta sa iti imbunatatesti calitatea somnului pentru ca inregistreaza modul in care dormi, cate ore dormi si ora la care te trezesti.

Este dotat si cu o functie care iti permite sa iti gasesti telefonul si poate fi folosit ca alarma de trezire sau alarma pentru oricare alte activitati.

 

TalkBand B2 este certificat IP57, adica este rezistent la praf sau apa ceea ce inseamna ca poate fi folosit outdoor in anumite activitati sportive si ca nu este nevoie sa il scoti atunci cand te speli pe maini.

Este compatibil cu telefoane Android, versiunea minima 4.0, sau telefoane cu sistem de operare IOS, minim 7.0. Nu se pot primi pe Huawei TalkBand B2 notificari de la Facebook sau oricare alta aplicatie de socializare de pe smartphone.

Bateria este dotata cu 95 mAh ceea ce ii confera aproximativ 2-3 zile de utilizare.

In cazul in care doriti sa achizitionati Huawei TalkBand B2 acesta este disponibil aici la un pret de 163 de dolari. Sunt disponibile si doua variante mai casual din punct de vedere design: pe auriu si negru, la 141 dolari.

Cupoanele de reducere sunt: Coupon code:GBB2L(Golden) GBB2(Black&White)
Coupon price:$155.99(Golden) $134.99(Black&White)

s-ar putea sa-ti placa