Acasa Portabile Primele imagini cu Bluboo Xwatch Red

Primele imagini cu Bluboo Xwatch Red

by Dragos Schiopu

Bluboo este un producator chinez care si-a facut numele cunoscut cu ajutorul modelului X550 care a primit atat laude cat si critici. Este un smartphone destul de bun, dar nu ideal avand un hardware entry level si o baterie foarte mare, dar cea mai slaba camera existenta. Totusi, acest model a facut compania cunoscuta deci si-a atins telul. Pe langa asta, autonomia generata este foarte mare, mai mare decat la orice alt smartphone realizat de Samsung sau Sony, de LG sau HTC nici nu aduc vorba. Insa compania din China a prezentat de curand un ceas inteligent care a aparut acum doua saptamani intr-un render destul de reusit.

Bluboo Xwatch All

Bluboo Xwatch este un smartwatch care arata destul de bine, insa cureaua lui parca ar fi de la un model ieftin sau unul care nu imi inspira o calitate prea mare, insa ma intereseaza strict ceasul. Acesta arata destul de bine, chiar neasteptat de bine sau cel putin mie imi place chiar foarte mult.

Hardware-ul acestui ceas este chiar impresionant. Avand in vedere ca are doar 9.8 mm grosime, ceea ce il face chiar subtire fata de alte modele, eu zic ca este un model de luat in seama mai ales ca vine cu o baterie de 480 mAh. Procesorul este unul de la MediaTek si anume MT2601 care are 1.2 Ghz. Memoria RAM are 512MB, iar cea interna 4GB.

Acest ceas are un display de 1 inc cu rezolutie 360 x 360. Cei de la Bluboo se lauda cu acest ecran si spun ca el este mai bun decat cel pe de Motorola Moto 360 si asemanator cu cel de pe Huawei Watch. Eu tind sa ii cred pe cei de la Bluboo pentru ca ecranele lor sunt unele dintre cele mai bune. Ma refer ca sunt luminoase si asta conteaza foarte mult mai ales cand ne aflam intr-un loc in care lumina soarelui poate afecta vizibilitatea destul de mult. Nu este necesara doar o imagine de calitate, astfel luminozitatea este un alt punct forte pentru orice display.

Pretul pentru acest model inca nu a fost dezvaluit, dar eu sper sa fie unul destul de mic si tind sa cred asta pentru ca Bluboo nu este un producator care sa lanseze niste accesorii scumpe.

Galerie foto:

s-ar putea sa-ti placa