Acasa Telefoane Primele clone ale lui iPhone 6 au aparut pe internet

Primele clone ale lui iPhone 6 au aparut pe internet

by Dragos Schiopu

Firma producatoare de telefoane, Apple, a facut un anunt in urma cu cateva luni prin care informa publicul ca vor lansa si versiunea de iPhone 6. Versiunea succesoare a acestuia fiind la momentul de fata un real succes, clasandu-se printre cele mai vandute telefoane ale anului.

Cu toate acestea, unii producatori de telefoane incearca sa iasa in evidenta din timp cu produsul celor de la Apple, concepand clone cat mai aproape de imaginile publicate de catre companie. Desigur ca aceste clone nu vor fi niciodata asemanatoare la interior(sub carcasa, specificatii) cu cele originale intrucat pretul este foarte mic, iar tehnologia de care beneficiaza nu este suficient de dezvoltata. Pana cand cei de la Apple vor afla de aceasta copie a lui iPhone 6, creatorii au timp sa vanda cateva zeci de mii de astfel de produse, ingreunand totodata si situatia financiara a firmei.

iPhone 6 este asteptat sa soseasca in luna saptembrie a acestui an, inclusiv pe pietele din Romania. Acesta va fi distribuit in doua variante, 4.7 inch si 5.5 inch, intocmai pentru a satisface pe deplin cerintele de pe piata. Din pacate acesta va fi doar dual-core, insa frecventa va creste de 1.3 Ghz cat are iPhone 5s la 2Ghz.

Preturile produselor de la Apple nu sunt intocmai printre cele mai mici de pe piata smartphone-urilor, intrucat compania are un renume, si o echipa intreaga care lucreaza pentru a dezvolta cele mai bune gadgeturi din lume, acesta fiind si un motiv pentru care companiile chinezesti preiau dinainte produsele intr-o forma clonata de la ei, si le vand pe piata, oferindu-le celor care nu isi permit varianta finala, posibilitatea de a cumpara la un pret mai mic. Diferentele de aspect ale acestei clone, nu sunt absolut deloc vizibile, intrucat dezvoltatorii au incercat pe cat posibil sa integreze toate elementele pe care le-au gasit pe internet, concepte ale lui iphone 6.

Mai jos puteti urmari o serie de fotografii cu viitorul iPhone 6:

s-ar putea sa-ti placa