Acasa Diverse Poweramp, cel mai bun player pentru muzica din Android

Poweramp, cel mai bun player pentru muzica din Android

by Dragos Schiopu

Poweramp este cel mai bun player de redat muzica din Android. El nu este gratuit, ci costa 13 lei, dar isi merita toti banii. Nu cred ca exista un player mai complet decat Poweramp. Am incercat destul de multe aplicatii pentru muzica si pot sa va spun ca am ramas la acesta.

PowerampDe ce am ales Poweramp castigatorul in ceea ce priveste aplicatiile de redat muzica. Personal am cautat un player care sa afiseze coperta melodiei (art cover-ul) si nu al folderului din care face parte melodia. Incercati sa puneti melodii cu art cover diferit intr-un singur folder. Veti observa ca majoritatea player-elor din Android va lua art cover-ul primei melodii pentru tot folderul. Asta a fost destul de enervant, mai ales cand toate melodiile noastre au un art cover diferit. In Google Play am gasit doar Poweramp si Rocket Music Player care pot reda fiecare art cover.

Un alt plus pentru Poweramp este egalizatorul care isi face foarte bine treaba. Poweramp vine deja cu niste presetari pentru egalizator care schimba imediat sunetul mai ales daca avem niste casti de o calitate buna. Sunetul este foarte bun la acest player.

Bateria este si ea o problema cand ascultam muzica. Poweramp are un mod eficient de a reda muzica si consuma bateria destul de greu, fata de alte playere. Alte playere muzicale consuma mai repede bateria din lipsa neoptimizarii si mai ales a reclamelor. Mereu va fi o diferenta intre un player free si unul care costa. In plus, nu este mult 13 lei pentru un player atat de bun.

Partea buna este ca puteti testa Poweramp timp de 15 zile gratuit. Asa am facut si eu si pot sa va spun ca dupa ce mi-a expirat licenta a trebuit sa il cumpar pentru ca m-am obisnuit cu el fiind foarte intuitiv si avand o interfata foarte bine realizata.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qM_hod8QqFU]

 

s-ar putea sa-ti placa