Acasa Telefoane Aplicatia care te va ajuta sa iti gasesti mai usor telefonul

Aplicatia care te va ajuta sa iti gasesti mai usor telefonul

by Dragos Schiopu

Aplicatia poarta denumirea de Marco Polo, iar ea este proiectata in asa fel incat sa ne putem gasi telefonul in momentul in care este bine ascuns. Este foarte obositoare aceasta cautare, mai ales daca telefonul este pe silentios.

marco-polo-app-icon-banner-01Asa ca, folosind aplicatia Marco Polo, disponibila pana in acest moment pentru iPhone, iPad si iPod Touch, vom putea gasi dispozitivul ascuns foarte usor. Tot ceea ce trebuie facut este sa strigati cu voce tare „Marco!”, iar mai apoi telefonul inteligent va raspunde inapoi, el spunand „Polo!”. In acest fel veti putea sa descoperiti mult mai usor locul unde a fost pierdut.

Aplicatia Marco Polo poate sa fie personalizata cu 30 de optiuni de voce diferite. Poate sa fie modificata atat fraza de intrare, cat si cea de iesire.

Aplicatia este creata de un designer din Toronto, pe numele sau Matt Wiechec. Ea este disponibila in iTunes Store, pretul cu care poate sa fie achizitionata fiind de doar 99 de centi.

Totodata, pe langa avantajele pe care ni le acorda aplicatia, este bine de stiut ca avem si o varietate de dezavantaje. Primul ar fi ca telefonul va astepta in permanenta sa auda cuvantul cheie, prin acest fel acordand o buna parte din bateria lui catre aceasta facilitate. Iar posesorii de telefoane inteligente cu siguranta nu vor dori sa auda de inca un mancator de energie.

In plus, daca in camera este foarte mult zgomot, exista o posibilitate destul de ridicata ca telefonul sa nu poata intercepta semnalul nostru, dar nu numai, poate sa auda, dar nu il putem auzi noi.

Cu siguranta, aplicatia ar functiona de minune pe un telefon cum este Moto X, acesta are deja un procesor care se ocupa de voce, special pentru a detecta anumite cuvinte cheie.

Bineinteles, nu trebuie sa va asteptati de la Marco Polo sa functioneze ca si Find My iPhone, dar in unele situatii va poate veni in ajutor. Mai multe despre aplicatie puteti sa urmariti aici.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Targoviste 04-06-2014 - 21:11

Eu sincer as vrea tare mult sa persoanlizez o astfel de aplicatie, daca s-ar putea ar fi mai mult decat minunat.
Insa banuiesc ca ar trebuii ceva custom pentru aceasta cerere.

Comentariile sunt inchise.