Acasa Telefoane Posibil ca Samsung Galaxy S7 sa fie lansat anul acesta

Posibil ca Samsung Galaxy S7 sa fie lansat anul acesta

by Dragos Schiopu

Lansat doar de cateva luni dispozitivul Samsung Galaxy S6 s-a vandut in cantitati mari si a fost un real succes. S6 a fost supus unor teste de anduranta si s-a descurcat foarte bine. Nu a trecut foarte mult timp de cand S6 a fost lansat, ca deja au aparut informatii despre urmatorul dispozitiv, Samsung Galaxy S7.

concept-samsung-galaxy-s7

Pe internet au aparut cateva informatii cu privire la urmatorul dispozitiv din seria Galaxy, Samsung Galaxy S7. Informatiile aparute precizeaza ca urmatorul dispozitiv Samsung Galaxy S7 va fi lansat anul acesta si ce specificatii va avea acest dispozitiv, aceste informatii nu sunt cele oficiale, sunt doar zvonuri. Samsung Electronics nu a dat niciun detaliu despre acest dispozitiv si nicio data de lansare. Cu toate acestea, posibil ca sursele care au dat informatiile sunt din cadrul companiei Samsung.

Probabil, Samsung Galaxy S7 va fi lansat in primul trimestru al anului 2016 dar o publicatie din Coreea care a citat surse din interiorul companiei Samsung, a declarat ca Samsung Galaxy S7 va fi lansat anul acesta pentru a intra in concurenta cu noul dispozitiv de la Apple, iPhone 7, care se anunta ca va fi lansat tot anul acesta. Se stie ca foarte multi nemultumiti de produse Apple vor opta pentru un dispozitiv Samsung, astfel daca cei de la Samsung lanseaza anul acesta Galaxy S7 si-ar maximiza foarte mult profiturile. Surse din interiorul Apple, au confirmat ca se lucreaza la iPhone 7 si exista un plan pentru eliberarea sa pe piata. In plus, noul iPhone 7 se anunta a fi mai bun decat Galaxy S6.

Se asteapta ca Galaxy S7 va avea o memorie ram de 4 GB dar ar putea veni cu o memoria ram mai mare daca iPhone 7 va veni cu 4 GB. S7 va fi primul smartphone cu Android care va rula pe un procesor Exynos pe 64 de biti iar pentru o viteza mai buna aceasta va rula pe o frecventa de 3.5 GHz. S7 va veni cu o camera principala de 30 de MP iar cea frontala va fi de 10 MP. Display-ul de care va beneficia va fi unul AMOLED 4K de 5.5 inch. S7 va beneficia de o tehnologie care il protejeaza de apa si praf, astfel apa nu va mai fi o problema pentru dispozitivul dumneavoastra.

Daca informatiile aparute sunt corecte, este pentru prima data cand Samsung lanseaza 2 dispozitive din seria Galaxy pe parcursul unui an. Cum ziceam mai sus, informatiile aparute nu sunt confirmate oficial de catre Samsung iar acestea sunt doar zvonuri.

s-ar putea sa-ti placa