Acasa Tehnologie Pornirea unei masini cu ajutorul bateriei de la telefon

Pornirea unei masini cu ajutorul bateriei de la telefon

by Dragos Schiopu

JUMPR-Necessary_Tool_large

Cele mai puternice telefoane de pe piata, au baterii de capacitate mica. Pana sa se gaseasca solutia ideala pentru a le putea oferi un standard mai ridicat de acumulare a energiei electrice, cativa dezvoltatori au creat o baterie cam de marimea unui iPhone care poate sa ajute la pornirea unei masini.

JUMPR-HTC_One_large

Aceasta baterie externa are o greutate de 200 de grame, 14 centimetri in lungime si poate genera 12 volti, suficienti pentru pornirea unui autovehicul. Are functionalitati multiple, poate fi folosita atat pentru incarcarea unui telefon cat si pentru pornirea unui automobil.

Jumpr, asa cum a fost numit de dezvoltatori, poate fi comandat pana pe data de 1 Mai cu 69 de dolari, in celelalte luni urmand ca pretul sa creasca pana undeva la 89 dolari.

Mai jos puteti urmari un clip video cu o demonstratie facuta de cei care au creat acest sistem:

https://www.youtube.com/watch?v=glg12OdOwqk

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

haotik 30-04-2014 - 19:21

Sincer eu nu cred ca o baterie de dimensiunile respective poate fi folosita la pornirea unei masini si ca e fake. La un moment dat nu puteam sa pornesc masina din cauza ca erau prea suptiri cablurile prin care alimentam de la o alta masina, si erau de 10 ori mai groase decat cablurile alea de apar in clip.

Comentariile sunt inchise.