Acasa Diverse Mozilla Firefox 29 se poate personaliza cum vrem

Mozilla Firefox 29 se poate personaliza cum vrem

by Dragos Schiopu

Cei de la Mozilla au lansat o noua versiune pentru browser-ul lor care a ajuns la Firefox v29 si este o schimbare radicala de design. Tab-urile au fost si ele regandite pentru a oferi un browser simplu ca design dar cu multe posibilitati.

Mozilla 29

Simplitatea este poate cel mai bun cuvant pentru sistemele de operare, aplicatii, etc. daca ne dorim succesul lor. Un design simplu este ceea ce ar vrea fiecare iar cei de la Mozilla au lansat cea mai noua versiune a navigatorului lor. Simplu dar complex, cam asa poate fi descris noul lor browser care mi se pare mult mai bine realizat decat Chrome.

Tab-urile au fost redesenate si foarte bine implementate in Firefox 29, astfel putem sa identificam cu usurinta care tab este activ fiind colorat cu alb. Celelalte tab-uri capata culoarea ferestrei dar scrisul ramane si se poate trece rapid de la un tab la altul.

Personalizarea rimeaza cu aceasta actualizare. Pur si simplu bara cu optiuni se poate edita cum dorim noi. Putem sa personalizam foarte usor noul Firefox. Ceea ce imi place cel mai mult la acest browser este comanda „Pe tot ecranul” care poate fi activata cu un simplu click. Mi se pare foarte bine implementat acest mod fata de Chrome. Daca as putea sa dau o nota as acorda 10, personal fiind foarte multumit de noua versiune care m-a facut sa renunt la Chrome imediat dupa ce am deschis browser-ul asa ca va recomand sa faceti aceasta actualizare.

Noua versiune Mozilla Firefox 29 se va actualiza automat sau puteti sa o instalati chiar voi dand click pe Mozilla/Ajutor/Versiune si se va actualiza automat.

 

s-ar putea sa-ti placa