Acasa Tehnologie „Politistul-robot” din filme va deveni realitate in cateva zile

„Politistul-robot” din filme va deveni realitate in cateva zile

by Dragos Schiopu
politist-robot

Poate va ganditi ca ceea ce voi scrie in articolul urmator este o gluma sau o joaca din partea mea, dar nu. In aceasta dimineata mi-a atras atentia un articol postat de o televiziune de stiri si am inceput sa-l rasfoiesc.

Nu sunt sigura daca acest articol a fost publicat astazi sau cu ceva zile in urma, caci nu am obiceiul sa ma uit la data si ora publicarii acestor articole, indiferent de articole sau de platforma unde le gasesc.

In ceea ce urmeaza va voi relata faptul ca pe strazile din Dubai va aparea politistul-robot, iar cetatenii vor putea raporta diverse probleme legate de lege acestuia.

Tot in acest articol se mai spune ca auroritatile din Dubai doreste sa detina un echipaj complet de politisti-roboti, cel mai probabil pana in anul 2030.

Ce poate face politistul-robot pentru a-si demonstra utilitatea?

Printre multe altele, asa cum am spus si mai devreme cetatenii pot merge la un astfel de politist-robot pentru a putea cere informatii, pentru a putea plati diverse amenzi si bineinteles ii pot pune intrebari acestuia.

Ca acest politist-robot sa devina realitate, pentru inceput va mai fi supus la cateva teste si probe, pentru a nu deveni un pericol public, ci un ajutor pentru cetateni.

Probabil ca in scurt timp vom asista si vom vedea mergand pe strazi astfel de politisti-roboti, dar pana vom avea parte de aceste lucruri nu putem decat sa facem supozitii.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Daniel Andrei 02-06-2017 - 00:44

Ne apropiem cu pasi mareti spre un viitor tot mai tehnologizat. Cu cat A.I. avanseaza cu atat mai multe chestii. care in trecut pareau imposibile, vor deveni realitate.
Eu costumul lui Iron-Man as vrea sa il vad realitate.

Comentariile sunt inchise.