Acasa Telefoane BlackBarry KEYone disponibil la precomanda in Vodafone

BlackBarry KEYone disponibil la precomanda in Vodafone

by Dragos Schiopu
blackbarry keyone

Saptamana trecuta am citit o informatie interesanta pe care nu am reusit sa o impartasesc cu voi in acel moment, dar va voi spune acum despre ce este vorba. Nu stiu daca o parte din voi sunteti sau ati fost fani BlackBerry, dar imi amintesc ca prima aparitie a acestui smartphone a facut mare valva printre pasionatii de telefoane si nu numai. Cei drept dupa acel val de laude nu am mai auzit nimic esential, notabil sau nou despre acest tip de telefon.

Ba chiar mai mult de atat as putea spune ca a fost o anumita perioada de anonimat pentru acest telefon. Sau poate doar ca eu nu am mai fost la curent cu el. Insa de curand am aflat ca se va lasa BlackBerry KEYone si in Romania si este disponibil, doar daca veti face pentru inceput o precomanda la cei de la Vodafone.

Ceea ce mi se pare cu adevarat interesant si fascinant pentru acest smartphone este faptul ca inca isi pastreaza butoanele fizice, astfel vei simti ca folosesti un telefon ce face abuz de taste si butoane, dar totodata fiind adaptat la noile tehnologii si cerinte din prezent. Pe de alta parte as putea spune cateva date despre specificatiile acestui smartphone BlackBerry KEYone, ceea ce am sa si fac in paragraful de mai jos.

Specificatii BlackBerry KEYone

  • memorie RAM – 3 GB;
  • capacitate de stocare –  32 GB;
  • camera foto  – 12 MP;
  • diagonala ecranului – 4,5 inch;
  • sistem de operare – Android 7.1;

Ceea ce ar mai fi de adaugat este faptul ca acest smartphone BlackBarry KEYone este disponibil la precomanda impreuna cu abonamentul Super RED 49, in reteaua Vodafone.

s-ar putea sa-ti placa