Acasa Tehnologie PlayUp și Purity Pro Wireless headset

PlayUp și Purity Pro Wireless headset

by Dragos Schiopu

Nokia a lansat recent la IFA 2012 Berlin 2 accesorii pentru melomani: PlayUp, urmașul celebrei boxe Nokia Play 360° și Purity Pro Wireless, un headset fără fir.

PlayUp

Împreună cu cei de la JBL, Nokia a lansat un nou speaker wireless portabil, denumit PlayUp. Deși seamănă cu Play 360° foarte mult, PlayUp este realizat dintr-un material mai dur, iar difuzorul este realizat folosind tehnologii JBL pentru a produce un sunet perfect, în orice direcție, la un volum maxim de 89 dB.

Ca și Play 360°, PlayUp folosește NFC pentru a se conecta cu smartphone-ul, muzica fiind transmisă prin Bluetooth. Acest accesoriu a fost creat special pentru gama de telefoane Lumia, atât pentru cele curente, cât și pentru viitoarele Lumia cu sistem de operare Windows Phone 8. Va fi disponibilă și o aplicație care va putea controla volumul difuzorului direct de pe telefon.

Pentru cei care nu au Bluetooth pe telefon, există posibilitatea conectării prin intermediul unui cablu cu jack standard de 3.5 mm. Dimensiunile lui PlayUp sunt 118 x 118 x 128mm și are o greutate de 760g. Bateria reîncărcabilă a lui PlayUp asigură funcționarea acestuia pentru 10 ore. PlayUp va fi disponibil în 4 culori: cyan, alb, negru și galben. Prețul lui PlayUp va fi de aproximativ 150 euro și va fi disponibilă în magazine până la sfârșitul acestui an.

Purity Pro Wireless

Noul headset realizat de Nokia în colaborare cu Monster a fost lansat la IFA Berlin în urmă cu câteva zile. Acest headset poate fi utilizat de orice telefon cu conexiune Bluetooth, iar chip-ul NFC permite conectarea cu telefoanele compatibile doar printr-o atingere.

Headset-ul Purity Pro este disponibil în culorile roșu, galben, alb și negru.

Tehnologia de anulare a zgomotului și conexiunea Bluetooth se activează automat atunci când căștile sunt desfăcute pentru a le purta și de dezactivează atunci când acestea sunt împachetate.

Căștile Purity Pro vor fi disponibile din trimestrul 4 al acestui an și vor costa aproximativ 300 euro.

s-ar putea sa-ti placa