Acasa Tehnologie Pix inteligent ce poate copia orice nuanta

Pix inteligent ce poate copia orice nuanta

by Dragos Schiopu

Te-ai gandit vreodata ca un singur pix te poate ajuta sa copiezi orice tip de culoare doresti? Si asta nu este o gluma. De curand am vizualizat pe internet un clipulet foarte interesant despre un pix ce poate copia orice nuanta de culoare, pe care ulterior o poti folosi pentru a scrie, desena, trasa, picta tot ceea ce ti-ai propus. Insa partea cea mai interesanta exact aici intervine – inca nu imi pot da seama cum de se poate intampla acest lucru, caci indiferent de nuanta pe care vrei sa o alegi pentru desenul tau vei avea parte imediat dupa ce o selectezi.

Pare incredibil cum printr-o simpla atingere poti schimba culoarea unui pix si o poti folosi fara sa te intrerupa nimic. De altfel mai trebuie spus ca pixului respectiv bateria ii poate avea o durata de 15 ore si mai mult decat atat poate desena circa 30 de mile. Un alt lucru inteligent la acest pix este legat de timpul estimat pentru schimbarea culorii care se intinde pe o perioada de 1 – 2 secunde.

Se poate curata foarte usor, iar daca ceve nu merge asa cum va asteptati puteti incerca sa rezolvati problema, cu ajutorul suportului pe care il are atat la Iphone, cat si la Android OS. Cred ca acesta este unul dintre cele mai sofisticate si inteligente pixuri pe care le-am intalnit pana acum.

Ceea ce mi s-a parut interesant si in acelasi timp incitant la acest tip de pix este faptul ca acesta poate copia nuante de culoare indiferent de suprafata acestora. Iar aici as putea enumera tesaturi, sticla, plastic, fructe, plante, produse cosmetice si orice tip de produs a carei culoare vrei sa o imprumuti.

Nu stiu ce parere au altii despre acest pix, dar pe mine cu siguranta m-ar ajuta sa-mi realizez schitele pentru rochite si mai mult decat atat m-ar ajuta sa-mi termin si tablourile de pictat. Si pentru a va putea forma o opinie despre acest pix am sa las mai jos un scurt material video cu ceea ce poate face acesta si la ce poate fi folosit.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

nice 21-03-2017 - 13:03

Foarte interesant, dar nu are o utilitate prea mare.

Comentariile sunt inchise.