Acasa Tehnologie Photoshop CS6 beta

Photoshop CS6 beta

by Dragos Schiopu

Adobe lansează versiunea beta a celui mai cunoscut software de editare imagini, Photoshop, ajuns la versiunea CS6.

Dintre cele mai importante caracteristici ale versiunii CS6:

  • Content-Aware Patch – o nouă tehnologie din familia Content-Aware, ce-ți permite selectarea unei zone și îmbinarea pixelilor pentru un rezultat foarte bun.
  • Un nou UI și performanță sporită – CS6 are o nouă interfață, elegantă, fresh, cu fundal negru. CS6 este mai rapid datorită engine-ului Mercury Graphics, ce furnizează rezultate aproape instant.
  • Unelte noi de design – unele dintre uneltele de bază au fost regândite, pentru un rezultat mai rapid și mai bun, iar altele sunt adăugate începând cu această versiune.
  • Suport pentru editarea imaginilor 3D îmbunătățit – în versiunea CS6 s-a pus un accent deosebit pe editarea imaginilor 3D. Versiunea CS6 beta include toate funcționalitățile versiunii CS6, dar și a versiunii CS6 Extended, ce include uneltele pentru editarea imaginilor 3D.

Photoshop CS6 și Photoshop CS6 Extended vor face parte din Adobe Creative Suite®, iar Photoshop CS6 Extended va fi parte și din Adobe Creative Cloud. Ambele versiuni de Photoshop vor fi disponibile separat.

Adobe Photoshop CS6 beta este disponibil pentru Mac (984 MB) și pentru Windows (1.7 GB) și poate fi descărcat de aici.

 

s-ar putea sa-ti placa