Acasa Tehnologie Philips lanseaza in Romania modelul 7303, un televizor accesibil cu functii premium

Philips lanseaza in Romania modelul 7303, un televizor accesibil cu functii premium

by Dragos Schiopu

Pregateste-te sa primesti in viata ta un televizor ultraslim, ce este dotat cu ecran LED UHD 4K si care se bucura de tehnologia Ambilight pe 3 laturi, Android TV, procesor de imagine P5 si telecomanda cu tastatura si microfon. Astfel spus vor fi disponibile si in tara noastra 2 astfel de modele ale televizorului Philips 7303: de 43 si 65 de inchi.

Trebuie sa stiti ca acestea dispun de caracteristici premium ce constau in ecranul UHD 4K, tehnologia Ambilight pe 3 laturi, exclusiva Philips, performantul procesor de imagine P5, sistemul de operare Android TV, telecomanda cu tastatura si microfon si in curand va dispune si de Google Assistant.

Iar pentru cei interesati de un astfel de televizor, in paragrafele de mai jos veti descoperi cele mai importante carecateristici si calitati ale acestor noi modele de televizoare.

Ambilight pe 3 laturi – cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panoului, televizorul Philips 7303 reuseste sa creeze o lumina ambientala care prelungeste armonios actiunea de pe ecran pe peretii incaperii.

Functii de ultima generatie – tastatura inlesneste utilizarea sistemului de operare Android si navigarea pe internet, in timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, functie ce va fi disponibila in curand. Prin intermediul Google Assistant vor putea fi controlate si alte dispozitive compatibile cu aceasta functie, cum ar fi cele din gama smart home devices.

De asemenea mai dispune si de functia Google Cast care permite utilizatorului sa proiecteze filme, spectacole sau aplicatii direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop. Dispozitivele Android se vor putea bucura de functia screen mirroring, care faciliteaza proiectarea ecranului telefonului sau a tabletei direct pe televizorul Philips. Ba mai mult decat atat acestea detine o memorie de 16GB.

Android TV rulat de un procesor Quad Core – Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a oferi o experienta captivanta. Prin acest sistem de operare, detinatorii acestui model vor putea naviga pe internet, lansa aplicatii si vor putea rula jocuri cu usurinta.

Imagini de inalta calitate – Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului in functie de conditiile de iluminat din camera, in combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6.400 de sectiuni diferite. High Dynamic Range Plus este un nou standard video care redefineste divertismentul de acasa prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea.

Cu ajutorul procesorului de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine, modelul 7303 este gata sa ofere imagini detaliate, nivel de contrast foarte ridicat si capabil sa reproduca nuante vii de culori, iar tonurile pielii sunt extrem de naturale.

s-ar putea sa-ti placa