Acasa Tehnologie Apple ar putea lansa maine o versiune de 8GB pentru iPhone 5c

Apple ar putea lansa maine o versiune de 8GB pentru iPhone 5c

by Dragos Schiopu

iphone 5cPe internet circula un raport care sugereaza ca cei de la Apple lucreaza chiar in aceste momente pentru a aduce un nou model pentru iPhone 5c, incercand sa popularizeze intr-o oarecare masura acest dispozitiv. In conformitate cu acest zvon, maine ar trebui sa vedem noul telefon, dar totodata putand sa il si achizitionam.

Decizia probabil vine din cauza ca acestia doresc sa vanda telefonul cat mai ieftin, acest lucru putand sa fie reprezentat si de faptul ca iPhone 5c nu s-a bucurat de succesul pe care il are fratele 5S. Noul telefon ar costa cu aproximativ 60 de euro mai putin decat varianta actuala de 16GB, asa ca in viitor vom putea achizitiona un telefon de la Apple la un pret mult mai mic.

Totusi, dupa parerea mea dimensiunea memoriei flash a unui telefon este foarte elementara pentru utilizatori, asa ca, 8GB inseamna ca nu se vor putea adauga foarte multe aplicatii care necestia resurse din punctul acesta de vedere, consider in continuare ca persoanele „care se respecta” nu se vor uita niciodata spre aceasta versiune. Un iPhone 5c va ajunge la persoanele care nu sunt inca familiarizate cu fenomenul sau pur si simplu la cei care doresc sa cumpere ceva mai ieftin si de calitate.

Revenind la zvon, am vazut reactia mai multor persoane cu privire la anunt, acestia declara ca lansarea unei asemenea versiuni este un pas inapoi pentru brandul celor de la Apple. Totusi, daca stam bine sa ne gandim, cand iPhone 5c a fost lansat nu a fost niciodata vazut de catre oficialii Apple un egal pentru 5S, deci versiunea fiind ceva pentru toate buzunarele, nu ceva neaparat premium.

Cu toate acestea, nu sunt inca surse 100% sigure care sa afirme ca maine Apple va introduce aceasta noua versiune pentru iPhone 5c, dar totodata, nu se stie inca pe ce piete va fi indreptat noul telefon inteligent

s-ar putea sa-ti placa