Acasa Telefoane De unde se poate comanda telefonul Ulefone Paris

De unde se poate comanda telefonul Ulefone Paris

by Dragos Schiopu

Ulefone Paris 4G este un telefon care are un aspect foarte ingrijit, modern si pare destul de bine finisat. Marginile usor rotunjite il avantajeaza foarte mult, facand din acest telefon sa arate intr-un mare fel.

201508291455376989

Phabletul are un display de 5.1 inci HD, un procesor puternic de 1.3 GHz Octa Core si ruleaza sistemul de operare Android 5.1. La specificatiile pe care le are, Ulefone Paris cu siguranta nu va intampina probleme la rularea diferitelor aplicatii uzuale, dar chiar si asa, nu va avea probleme foarte mari nici la cele care consuma ceva mai multe resurse.

Pe partea de memorie, Ulefone Paris vine integrat cu 2 GB memorie RAM, care dupa parerea mea este suficienta, iar ca spatiu de stocare, avem 16 GB de memorie.

Cum spuneam si la prezentarea unui telefon al celor de la DOOGEE, ca si fotograf amator, in primul rand, urmaresc foarte mult ca telefonul sa aiba o camera cat se poate de performanta si cu un senzor cat mai bun. Pe telefonul acesta intalnim o camera principala de 13 MP, ceea ce mi se pare ca este ideala daca ne place sa realizam fotografii iar mai apoi sa le urcam pe retelele de socializare, in special, desigur, pe Instagram. Totodata, avem si o camera secundara de 5 MP cu care ne putem face selfie-uri in voie, dar si sa vorbim cu apropiatii pe Skype sau prin alte metode.

Ulefone Paris are o baterie medie, de 2200 de mAh, nu este cea mai performanta baterie pe care o puteti intalni pe un smartphone, insa isi face cu desavarsire treaba si va putea sa sustina activitatile pe care le desfasurati de-a lungul zilei.

In cele din urma, Ulefone Paris 4G este un telefon performant, care este special conceput pentru utilizatorii obisnuiti, care nu cauta neaparat performante de un nivel foarte ridicat. El se poate achizitiona la suma de 169 dolari.

s-ar putea sa-ti placa