Acasa Tehnologie PayPal Media Network este disponibil partenerilor retail

PayPal Media Network este disponibil partenerilor retail

by Dragos Schiopu

PayPal pune in sfarsit platforma lor dinamica de publicitate multi-channel PayPal Media Network la dispozitia tuturor partenerilor din sectorul retail. Astfel acesta pot ajunge la consumatori indiferent de locul unde acesta s-ar afla.

PayPal Media Network este de fapt noua denumire a „Where Ads”, una dintre cele mai cunoscute retele de publicitate mobila din Statele Unite. Aceasta retea ofera publicitate locala, bine tarrgetata, retea care face parte si din fabilia eBay / PayPal de anul trecut.

Acest nou nume doreste sa reflecte integrarea completa a grupului si locului pe care il ocupa in viziunea PayPal  pentru viitorul comertului electronic. Comportamentul cunsumaturilor a suferit o serie de schimbari radicale in lungul anilor ce au trecut, Paypal Media Network doreste sa permita firmelor sa fie omniprezente in viata acestora si sa le ofere mesajul potrivit atunci cand trebuie.

Walt Doyle, General Manager la PayPal Media Network a comunicat urmatoarele:

Walt Doyle

“Suntem martorii unei multitudini de schimbari ale modului in care oamenii fac achizitii si ale modului in care acestia interactioneaza cu informatiile accesibile pe diverse dispozitive si in lumea reala. Un consumator poate sa isi inceapa sesiunea de cumparaturi intr-un magazin, pe telefon, pe calculator sau pe o tableta, apoi sa interactioneze cu acelasi produs in diferite medii si pe dispozitive diverse, cautand informatii si preturi. De aceea, este posibil ca achizitia sa se faca prin intermediul oricaruia dintre aceste medii. Limitele dintre lumea fizica si cea digitala au disparut! Acum nu mai vorbim de comert electronic, offline sau mobil, ci doar de comert”

PayPal a crescut foarte mult si continua sa isi urce graficul dezvoltarii profitului. Cu un portofoliu tot mai mare de clienti, acestia nu prea pot fi detronati. Sa speram totusi ca nu voi monopoliza piata si ca vor oferi in continuare doar servicii bune.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza PayPal Media Network, va sugerezi sa urmariti urmatoarele clipuri:

  • Offline : https://advertising.paypal.com/wp-content/shadowbox-3.0.3/mobile.swf
  • Online: https://advertising.paypal.com/wp-content/shadowbox-3.0.3/online.swf

s-ar putea sa-ti placa