Acasa Diverse Pasiunea pentru tehnologie si sport

Pasiunea pentru tehnologie si sport

by Dragos Schiopu

Ca suntem interesati de tehnologie si tot ce se petrece in jurul ei a ajuns sa nu mai fie considerata o stire noua, ci dimpotriva este ceva destul de normal, mai ales daca am vrea sa facem o comparatie cu sporturile si sportivii in voga ar trebui sa intelegem ca este unul si acelasi lucru. Suntem la fel de interesati de tehnologie precum suntem interesati de sport, sau cel putin o bucata reprezentativa din ceea ce numim sport si anume fotbalul. Suntem constienti ca din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de aceasta ramura sportiva si sunt tentate sa se indrepte si catre ramurile conexe.

Mai ales atunci cand nu isi pot urmari meciurile preferate din tribune si sunt nevoiti sa faca acest lucru din fata propriului televizor sau sa mearga intr-un local si sa faca acest lucru. Si probabil ca pana acum nu ai sesizat acest lucru, dar ori de cate ori vei vedea pe cineva, care indrageste fotbalul foarte mult, ca este prezent in tribune vei observa ca are acel aer de castigator al biletului zilei pe chip. Si nu este o simpla masca, ci mai exact este un aspect al sentimentelor pe care le traverseaza.

In mare parte am putea spune ca pe acest tip de oameni i-am putea cuceri foarte usor mai ales daca avem in vedere faptul ca lor nu le trebuie nimic mai mult decat sa-si urmareasca zi de zi echipa favorita, fotbalistul preferat si de ce nu sa-i incurajeze prezentandu-se ori de cate ori este posibil la meciurile echipei. Pana la urma vorbim de acel tip de devotament pe care il intalnesti foarte rar sau care exista doar la anumite persoane. Si fie vorba dintre noi este exact aceeasi senzatie pe care o ai atunci cand esti pe punctul sa iti pierzi telefonul tau performant.

Trebuie sa recunoastem am fi in stare sa renuntam la orice, dar nu si la smartphone-ul nostru. De ce acest lucru? Pentru ca ne-am obisnuit asa, pentru ca indiferent de momente si de cauza am ajuns sa ne folosim de telefone, ce-i drept avem posibilitatea de a avea tot ce ne dorim intr-un astfel de smartphone, ca sa nu mai vorbim de faptul ca te poti conecta la toate informatiile pe care ti le doresti in cel mai scurt timp.

Cu alte cuvinte nu ai nevoie sa cari dupa tine si alte gadgeturi sau sa te inspaimanti ca nu ai suficient loc in bagaje pentru a le putea cara. Cam asa se intampla si cu senzatia acelor oameni care sunt foarte pasionati de sport, fotbal si de restul.

s-ar putea sa-ti placa