Acasa Telefoane Micile probleme ale lui Google Pixel 2

Micile probleme ale lui Google Pixel 2

by Dragos Schiopu
Google Pixel 2

Se pare ca de curand in atentia publicului larg au fost aduse cateva noi informatii cu privire la camera foto, pe care o detine smartphone-ul Google Pixel 2. Mai exact se spune despre camera foto a acestui telefon ca are probleme atunci cand este folosita intr-o incapere iluminata cu becuri de tip LED.

Mai exact este vorba despre faptul ca nu poate inregistra pozele si clipurile video in parametrii optimi, daca iluminarea din spatiul respectiv este realizata cu ajutorul acestor becuri de tip LED.

De unde vine aceasta problema si care este cauza acesteia?

Probabil ca va intrebati deja de unde vine aceasta problema si care sunt factorii ce o determina, ei bine, o prima cauza ar fi viteza pe care o are shutterul camerei foto, dar si alte probleme legate de software-ul acestuia. Se pare ca din pricina intensitatii luminii diferite  pe care o ofera acest tip de becuri LED, shutterul nu poate functiona in parametrii optimi.

Se poate spune ca problemele lui Google Pixel 2 se pot rezolva si cu o imbunatatire a software-ului, imbunatatire pe care o poti face si tu de acasa, nu numai cei de la Google. Si probabil ca in lumina naturala si normala smartphone-ul, Google Pixel 2, nu are nici un fel de problema. Dar pentru a intelege mai bine ceea ce s-a intamplat va invit sa vizionati urmatorul material.

s-ar putea sa-ti placa