Acasa Tehnologie Pantelligent – tigaia smart care te ajuta sa gatesti ca un expert

Pantelligent – tigaia smart care te ajuta sa gatesti ca un expert

by Dragos Schiopu

Tehnologia smart este din nou intalnita in bucatarie, de aceasta data prin tigaia Pantelligent, o tigaie incarcata de senzori si termometre, la care se adauga si un modul pentru conectivitate Bluetooth LE., acesta din urma realizand conexiunea intre smartphone si tigaie.

pantelligent

„Gateste totul perfect, de fiecare data” este sloganul Pantelligent, iar in ajutorul acestei promisiuni vine si o aplicatie complexa, cu retete si detalii despre fiecare reteta in parte. Spre exemplu, cand faci clatite cu tigaia Pantelligent, aplicatia de pe smartphone te anunta cand trebuie sa intorci clatita. Sau cand friptura este suficient de bine facuta. Veti spune ca nu este necesara o tigaie smart pentru a intoarce o clatita sau a vedea cand este gata friptura. Ce ati spune daca aceeasi aplicatie va avertizeaza cand este gata de consum un tip de peste pe care nu l-ati mai gatit pana acum? Pentru ca Pantelligent are aceasta capacitate de a detecta tipul de peste si timpul necesar pentru gatirea lui.

Detalii complete despre tigaia smart in clipul de mai jos.

Vestea buna pentru cei interesati de tigaia smart este ca aceasta costa doar 200 de dolari. Spun buna pentru ca sunt destule accesorii pentru bucatarii la preturi asemanatoare si nici macar nu au functii smart.

Deocamdata Pantelligent este compatibila doar cu terminale cu sistem de operare IOS – iPhone 4S, iPhone 5, 5S, 5c, 6 si 6 Plus.
Producatorii insa promit ca in cel mai scurt timp posibil vor incepe sa lucreze si la compatibilitatea cu dispozitive Android.

s-ar putea sa-ti placa