Acasa Tehnologie Pantalonii cu GPS – Un nou pas in dezvoltarea tehnologiei

Pantalonii cu GPS – Un nou pas in dezvoltarea tehnologiei

by Dragos Schiopu

MAIN-Pedestrian-Cruise-ControlOamenii de stiinta incearca sa integreze tehnologia in cat mai multe elemente, astfel incat oamenii sa devina un mediu prin care tehnologia sa le ofere surplusul maxim de siguranta si sa ii fereasca de eventuale pericole. La momentul de fata, cercetatorii au publicat informatii cu privire la anumite elemente benefice omului si folosite in fiecare zi, in care s-au integrat tehnologii de ultima ora, insa de data aceasta au vrut sa faca ceva mai diferit, mai exact o pereche de pantaloni smart cu GPS.

Oamenii de stiinta care au participat la realizarea acestui proiect, sunt reprezentanti a tehnologiilor dezvoltate la Universitatea din Hanover, una dintre cele mai cunoscute universitati din lume atunci cand vorbim de dezvoltare si integrare din punct de vedere tehnologic. Acestia sunt de parere ca oamenii ar putea sa beneficieze de un sistem GPS fara a se uita in telefon, fara a le distrage atentia, astfel incat au creat pantalonii smart. Conform spuselor acestora, noua pereche de pantaloni ofera oportunitatea purtatorului de a primi impulsuri electrice in muschii picioarelor, astfel incat sa ne influenteze atunci cand vrem sa urmarim un traseu pe GPS.

Modulele electrice sunt plasate direct pe piele, si permit un confort si o elasticitate sporita, intocmai pentru a nu deranja in timpul mersului sau atunci cand sunt folositi la volan. Potrivit spuselor oamenilor de stiinta, noua pereche de pantaloni nu va influenta sub nici-o forma negativ controlul asupra propriilor miscari, dimpotriva vor oferi aceeasi senzatie ca atunci cand se poarta o pereche normala de pantaloni.

Conform ultimelor teste efectuate, se pare ca noua pereche de pantaloni cu GPS nu prezinta nici-un pericol, functionand exact cum trebuie si fiind extrem de folositori atunci cand se circula prin zone aglomerate si se doreste evitarea anumitor obstacole. Majoritatea celor ce au purtat aceasta pereche de pantaloni, nu s-au plans sub nici-o forma din punct de vedere a stimularii electrice, intrucat impulsurile sunt transmise doar la anumite intervale de timp si cu un voltaj suficient de mic incat sa nu jeneze.

sdgdfh

s-ar putea sa-ti placa