Acasa Telefoane Asus ZenFone 2 este disponibil la precomanda

Asus ZenFone 2 este disponibil la precomanda

by Dragos Schiopu

In acest an este foarte clar ca cel mai asteptat telefon al celor de la Asus este ZenFone 2. Acesta este de fapt un telefon inteligent care promite multe astfel incat la sfarsitul anului cred ca va fi numit unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2015. Daca asteptati nerabdatori ca acesta sa fie lansat, trebuie sa va ofer o veste buna astfel incat Asus ZenFone 2 este disponibil acum la precomanda.

Asus ZenFone 2 este disponibil in trei variante care vin cu specificatii tehnice putin diferite. Modelul de top este dotat cu o memorie RAM de 4 GB iar celelalte doua dispun de doar 2 GB RAM, avand totodata si un pret mai mic.

Asus ZenFone 2 ZE551ML, adica versiunea cu 2 GB memorie RAM, are un pret de aproximativ 290 de dolari si vine cu niste specificatii interesante. Vorbim mai exact despre un Phablet cu un ecran de 5.5 inch ce dispune de 4G, astfel incat cu siguranta este foarte placut sa navighezi pe internet pe un ecran asa mare si cu viteze pe masura. In ceea ce priveste memoria interna, ZenFone 2 ZE551ML are o capacitate de 16GB. Bateria are o capacitate de 3000mAh iar camerele sunt de 13 MP, cea principala si de 5 MP cea frontala.

Asus ZenFone 2 ZE551ML, modelul de top al celor de la ASUS, are un pret pe masura specificatiilor. Ecranul este acelasi de 5.5 inch insa vorbim acum de o memorie RAM de 4 GB si o memorie interna de 32 GB ce poate fi extinsa insa pana la 64 GB cu ajutorul unui card. Procesorul este un Z3560 quad core care functioneaza la o frecventa de 1.8GHz. Camerele foto sunt aceleasi iar bateria este tot de 300 mAh. Avand niste specificatii mai bune, si pretul este putin mai ridicat. Acesta poate fi precomandat pentru suma de 367 de dolari, adica aproximativ 1500 de lei in banii nostri.

Momentan nu poate fi precomandat si din Romania insa credem ca va aparea si pe eMag curand. Poate fi precomandat insa de pe site-ul de mai sus, folosind cuponul de reducere ASUSZ2.

Asus ZenFone 2 v2

s-ar putea sa-ti placa