Acasa Telefoane Oppo R5 este cel mai subtire telefon din lume

Oppo R5 este cel mai subtire telefon din lume

by Dragos Schiopu

Cei de la Oppo au reusit sa lanseze cel mai subtire smartphone din lume. Este vorba despre Oppo R5 care are doar 4,85 mm grosime. Pare cam imposibil ca un smartphone sa fie atat de subtire, dar cei de la Oppo demonstreaza din nou ca marii producatori au ramas in urma la multe capitole si mai ales la inovatie.

Oppo R5

Oppo da o lovitura dubla cu noul Oppo R5. Acesta este primul telefon cu procesor pe 64 de biti de la compania chinezeasca si de asemenea este cel mai subtire telefon din lume. Avand doar 4,85 mm grosime, telefonul nu duce lipsa de specificatii. Procesorul este unul de la Qualcomm si anume Snapdragon 615. Mai exact avem parte de un octa core cu nuclee Cortex A53 tactate la 1,5Ghz alaturi de Adreno 405 GPU. Combinatia este buna alaturi de cei de 2GB de RAM. Nuclee Cortex A53 fac parte din noua arhitectura a procesoarelor cu consum redus de energie si eficienta buna in aplicatii.

Display-ul este unul de 5,2 inci, un AMOLED 1080p si 423ppi. Ecranul este cam mare, dar avem parte de o baterie de 2000 mAh ceea ce mi se pare foarte bine. Avand in vedere specificatiile, ma astept sa vad baterii de 4000 mAh pe mai toate telefoanele 8,9 mm. Astfel, noul telefon de la Oppo este elegant la design, dar are si o autonomie buna.

Camera principala are 13MP, iar cea secundara 5MP. Alaturi de ColorOS 2.0 (bazat pe Android 4.4) Oppo R5 este un telefon foarte bine realizat si vine la un pret de 500 de dolari pentru ca este la moda ca pretul unui terminal sa coste cu 150% mai mult decat pretul de productie. Insa este un terminal foarte bun care ar merita din plin 400 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa