Acasa Jocuri Ubisoft Game Jam – maraton de creatie pentru pasionatii de IT si Gaming

Ubisoft Game Jam – maraton de creatie pentru pasionatii de IT si Gaming

by Dragos Schiopu

Compania Ubisoft organizeaza pe 22 si 23 noiembrie al doilea maraton de creatie pentru pasionatii de IT si Gaming.

ubisoft

Timp de 24 de ore participantii au sansa sa creeze cel mai bun joc bazat pe o tema aleasa aleatoriu in ziua evenimentului. Criteriile de care trebuie sa se tina cont in crearea jocului sunt: respectarea temei; creativitate / originalitate; functionalitate; sunet; atmosfera creata.

Se lucreaza in echipa, iar premiul pentru cei care vor crea cel mai bun joc este de 2000 de euro.

Daca esti interesat, te poti inscrie completand formularul de aplicare de la adresa www.hipo.ro/gamejam. Te poti inscrie individual sau cu echipa ta, daca ai una, urmand a fi alocat in ziua evenimentului, in functie de abilitatile tale, in echipe de 2-4 membri.

Termenul limita de inscriere pentru Ubisoft Game Jam este 13 noiembrie . Competitia se desfasoara in Bucuresti, la Skytower, etajul 34, un spatiu despre care organizatorii spun ca va inspira creativitate.

A doua editie a Ubisoft Game Jam este adresata in primul rand celor cu experienta de game development, ce doresc sa interactioneze cu alți profesionisti din industrie intr-o atmosfera relaxata, pe parcursul a doua zile pline de creativitate si adrenalina. In cadrul competitiei, ariile pe care se pot inscrie sunt: programare, design si arta.

http://youtu.be/xGrnnebtpkM

s-ar putea sa-ti placa