Acasa Diverse Opera, Chrome si Mozilla vor avea un nou concurent in 2015

Opera, Chrome si Mozilla vor avea un nou concurent in 2015

by Dragos Schiopu

mozilla vs chromeBatalia pentru cel mai bun browser este deja populara in mediul online. Unii spun ca cel mai bun browser este Google Chrome, altii prefera Mozilla Firefox iar pentru unii cel mai bun browser este Opera. Cert este faptul ca opiniile sunt impartite si este foarte greu sa spunem care este cel mai bun browser.

Totusi aceasta lupta va fi influentata de aparitia unui alt browser si astfel ne asteptam ca la sfarsitul anului viitor sa putem declara mult mai usor browserul anului. Mai exact este vorba despre un browser pe care cei de la Microsoft il vor lansa dupa ce Internet Explorer, cu care Windowsul venea instalat, nu s-a dovedit a fi primit prea bine de catre utilizatori.

Numele browserului va fi probabil Spartan, sau cel putin acesta este un nume de cod, si va putea fi folosit atat pe desktop cat si pe dispozitivele ce dispun de Windows 10. Totusi nu vom scapa nici de Internet Explorer deoarece Windows 10 va dispune atat de browserul Spartan cat si de Internet Explorer 11.

Suntem curiosi insa daca browserul Spartan va influenta lupta pentru cel mai bun browser insa acest lucru nu il vom sti cel putin pana pe 21 ianuarie, data cand va avea loc o conferinta de presa prin intermediul careia vor fi prezentate cateva aspecte ale sistemului de operare Windows 10.

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

RaduThor 05-01-2015 - 15:16

Sincer eu folosesc Chrome de care sunt foarte mulţumit! Să apară, Spartanul să-l vedem să-l evaluam! Sper că tot voi îl veţi prezenta!

Comentariile sunt inchise.