Acasa Telefoane OnePlus Two va avea 4GB de RAM

OnePlus Two va avea 4GB de RAM

by Dragos Schiopu

OnePlus Two va fi urmatorul telefon al celor de la Oppo. Acesta promite destul de multe, dar nu sunt convins ca va fi un succes asa de mare daca vor decide sa utilizeze din nou invitatiile ca la OnePlus One. In plus, telefonul vine si cu un procesor cam slab de la Qualcomm.

OnePlus Two

OnePlus Two va avea 4GB de RAM LPDDR4 alaturi de un procesor Qualcomm Snapdragon 810. Vestea este buna, daca ne uitam la memoria RAM, dar proasta daca vedem ce procesor a ales compania. Mai mult, pentru a evita supraincalzirea procesorului OnePlus Two va avea frecvente mai mici pentru SD810. Si daca tot vor face asta, ma intreb de ce nu au optat pentru un MediaTek MT6795. Daca pe foaie Snapdragon 810 arata bine, in realitate este doar un procesor ce nu trebuia lansat avand frecvente mari si temperaturi la fel de mari ce fac din telefon unul destul de slab pentru ca frecventele sunt instabile si scad mereu pentru a evita supraincalzirea. Si totusi, OnePlus au ales sa puna un SD810.

Si pentru ca este moda „Fingerprint Scanner” OnePlus Two va avea si el un cititor de amprente. De asemenea, nu va lipsi si USB Type C.

Pretul telefonului va fi sub 450 de dolari, ceea ce mi se pare destul de ok. OnePlus One a fost un telefon foarte bun din punct de vedere al calitatii. OnePlus Two va fi un viitor flagship in toata regula.

OnePlus_Two

Caracteristici OnePlus Two:

-procesor Qualcomm Snapdragon 810 (underclocked)

-4GB memorie RAM LPDDR4

-USB Type C

-scanner de amprente

-pretul sub 450 de dolari

 

s-ar putea sa-ti placa